Galaxy Blog: Montblanc és Swarovski tokok az S6 edge+hoz

Hirdetés

Az okostelefonok meg az okoskiegészítők alapvetően a bennük rejlő funkciókról szólnak, azonban a gyártók (előbb-utóbb) belátták, hogy a zsebből előhúzott, a fülhöz emelt, a kézben tartott vagy a karon viselt kütyük külleme meghatározó eleme egy készülék (és használója) stílusának. Éppen ezért nem egy gyártó lép partneri kapcsolatba luxusmárkákkal, így több Galaxy készülékhez is érkezett például Swarovski-kristályokkal kirakott tok (pl. a Galaxy S5-höz). Most az S6 edge+ és a Note5 a soros, hogy hivatalos luxuskiegészítők tegyék még mutatósabbá megjelenésüket.

Az egyik ilyen csoportba a tattoo art stílusú, azaz kézzel, illetve tetoválótűvel megrajzolt formákat viselő készülékvédő tokok tartoznak, amelyet a Montblanc készített a fenti phabletek számára Mo Coppoletta rajzművész közreműködésével, aki a berlini IFA-n élőben demonstrálta, hogyan készülnek az ilyen borítások. A Montblanc kiegészítői október végétől várnak elérhetővé, a Samsung egyelőre nem közölte azt, hogy hol és milyen árban.

A Crystal Silver sorozat variánsai a Swarovskitól
A Crystal Silver sorozat variánsai a Swarovskitól [+]

A Swarovski is visszatér a Samsunghoz készített, kristályokból álló tokjaival (kiadtak egyébként már kristályokból álló óraszíjat is a Gear S-hez is). A Swarovski for Samsung fantázianév alatt futó kiegészítők Crystal Silver színben lesznek elérhetők, és egy-egy védőtokra több mint 1300 kristály jut. Az Edelweiss-kollekció részeként pedig prémiumkategóriás, még különlegesebb kiegészítő lesz majd elérhető bizonyos régiókban, online megrendelés formájában. Az árakat itt sem közölte a gyártó vagy a Swarovski.

Az Edelweiss kollekció tokjai sokféle kristályt tartalmaznak
Az Edelweiss-kollekció tokjai sokféle kristályt tartalmaznak [+]

Előzmények

Hirdetés