Frissült a Moto X4 hardvere

A Lenovo berlini rendezvényén mutatta be a Moto X4-et, amelyet a középkategória felső szegmensébe pozicionáltak. Az 5,2 hüvelykes IPS panellel szerelt, viszonylag kis készülék meggyőző felszereltséget kapott, aminek része a dupla hátlapi kamerarendszer, az IP68-as védelem, az 5.0-s Bluetooth, három mikrofon és gyorstöltés is. Mindehhez alapként a Snapdragon 630-as szettje szolgáltatja az alapot, amit 3GB operatív memória kísér.


[+]

Az Egyesült Államokban elérhető Android One verzió hardveresen teljesen megegyezik, mindössze a szoftvert biztosítja a Google, ami jelenleg Nougatot jelent. Korábbi információk alapján azonban a Moto X4 új variánsa, noha nem az Android One projekt keretében, de már eleve Oreóval várható, a Snapdragon 630-at az Andreno 509 IGP-vel kiegészített Snapdragon 636 váltja, illetve kétszer annyi rendszermemóriát kap. Nos, az Indiában most bemutatott 2018-as Moto X4 valóban 8.0-s szoftverrel fut 6 GB RAM mellett, a lapkakészletet viszont nem cserélték le, mindezt ott nagyjából 395 dolláros (99 ezer forint) összegért cserébe.

Azóta történt

  • Ilyen lehet a Moto Z3 Play indigókékben

    Vagyis inkább türkizkékben. Megnyúlt előlapi kijelző, oldalra vándorló ujjlenyomat-olvasó, dupla hátlapi kamera, zéró szenzorsziget és persze Moto Mod kompatibilitás Evan Blass renderképe alapján.

  • Motorola, Android One, notch

    A Motorola One Power az Android One sorozat keretében érkezhet, szenzorszigettel és dupla hátlapi kamerával.

  • Tájkép szenzorszigetekkel

    Élőben is megcsodálható a bemetszésen átesett Motorola One Power.

Előzmények

Hirdetés