Frissül a kisebbik Nubia Z11

A ZTE fennhatósága alá tartozó Nubia egy sajtómeghívóval tette biztossá, hogy új modellel készül, az október 17-én megrendezésre kerülő eseményen minden valószínűség szerint az öthüvelykes kijelzővel ellátott Z11 Mini továbbfejlesztett változatát láthatjuk majd Z11 Mini s néven. Az előzetesek dulpa hátlapi kamerarendszerről árulkodnak, ám nagyon valószínű, hogy egyéb fronton nem kell túl komoly módosításokra számítanunk.

A rendezvény természetesen Kínában lesz
A rendezvény természetesen Kínában lesz

A jövő hét első fele tehát a kínai gyártóké lesz, a Nubia kezdi a hetet a Z11 Mini S-szel, kedden jöhet a Honor 6X és S1, szerdán pedig az Oppo régóta pletykált újdonsága, az R9s láthat napvilágot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

  • 23 megapixeles kamerával érkezett a Nubia Z11 Mini S

    Menetrendszerűen mutatkozott be a ZTE almárkájának új készüléke, amely igen korrekt specifikációval, kiemelt kameraképességekkel és kedvező árazással kíván hódítani.

  • Nubia Z11 mini - vihar előtti csend

    Nemsokára hivatalosan is felbukkannak a magyar piacon a Nubia mobilok. Addig egy tavalyi, régi Androidon ragadt, de pofás készüléket helyezünk tesztasztalra, amely különleges gesztusfunkciókat kapott.

Előzmények

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

Hirdetés