Fotókon a QHD-s LeEco

Az idei évet még LeTV néven kezdő, néhány hónapja azonban LeEcóra módosított márkanévvel futó készülékek piacilag rendkívül sikeresek, olyannyira, hogy ma a leggyorsabb ütemben növekvő gyártó szerepét tudhatja magáénak a Leshi Internet Information & Technology nevű kínai tartalomszolgáltató önálló brandje. A remek specifikációkkal büszkélkedő Le Pro 3 azóta belépett az amerikai piacra, és nyilvánvalóan gőzerővel dolgoznak új termékek fejlesztésén is, nemrég felbukkant egy középkategóriás (Le X622) a Geekbench adatbázisában, és egy csúcsphablet (Le X920) a kínai Weibón. Ez utóbbival kapcsolatban érkeztek fotók is az imént.

Az AnTuTu is megerősíti a kijelzőfelbontást Az AnTuTu is megerősíti a kijelzőfelbontást
Az AnTuTu is megerősíti a kijelzőfelbontást [+]

A Le X920 várhatóan 6,3 hüvelykes QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzőt és Qualcomm Snapdragon 820 rendszerchipet kap a jól ismert Adreno 530 GPU-val és 4 gigabájt rendszermemóriával kiegészítve. A 64 gigabájtos beépített tárolót állítólag microSD kártya segítségével bővíteni is lehet majd. Az Android 6.0 rendszeren és az azon futó EUI rendszerfelület párosán sem lehetünk meglepődve, a 22,5 megapixeles, dupla hátlapi kamerarendszer viszont érdekesen hangzik, természetesen dupla ledes villanó is jár hozzá. A Le X920-szal késüzlő szelfik várhatóan 8 megapixelesek lesznek, a fotók alapján vakut is sejthetünk hozzá.

A 3,5 milliméteres jack csatlakozó lemaradt, de ezen nem lehetünk meglepődve
A 3,5 milliméteres jack csatlakozó lemaradt, de ezen nem lehetünk meglepődve [+]

Az USB Type-C csatlakozó ott figyel a mobil alján, viszont hiába fotózták körbe, 3,5 milliméteres jacket nem láthatunk rajta. A hátlap alatti akkumulátor a hírek alapján 3400 mAh kapacitású lesz, a csomagért körülbelül 1388 jüant (körülbelül 60 000 forintot) kérhetnek, ami méltó a LeEcótól ismert, elsöprően kedvező árazási stratégiához.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Előzmények

Hirdetés