Hirdetés

Fontolgatja az online sajtókonferencia lehetőségét a Xiaomi

Február 11-én elvileg nem csak a Xiaomi Mi 10 mutatkozik be, de a Black Shark új modellje is. Az esemény viszont rendhagyó lehet.

A Xiaomi eddigi információink alapján (amit ugye egyszer sem cáfoltak meg vagy mondjuk írtak felül egy hivatalos előzetessel) február 11-én tervezi bemutatni a Mi 10-es szériát, megelőzve a Samsung Galaxy S20, S20+ és S20 Ultra, meg valószínűleg a Galaxy Z Flip Unpacked eseményét. Az időzítésnek azért van ekkora jelentősége, mert órákon múlhat, hogy valóban a Xiaomi lesz-e az első gyártó, aki 16 GB rendszermemóriával szerelt modellt tud hivatalosan bemutatni.

Elvileg mindjárt kettőt is. A potenciálisan 16 GB RAM-mal szerelt Xiaomi Mi 10 Pro 5G mellett a gyártó gamer brandjének új készülékét is ekkorra várjuk. A Black Shark 3-ról egyelőre annyi biztos, hogy Snapdragon 865-tel kerül piacra (mi mással, ugye), a 120 Hz képfrissítés vagy a kiemelkedő mennyiségű rendszermemória csak jól megalapozott tipp. Hagyományos sajtókonferencia helyett viszont mindkét termékvonal online eseményen debütálhat, tekintettel az egészségügyi helyzetre. A Black Shark vezérigazgatója, Lou Yuzhou legalábbis afelől érdeklődik a Weibon, hogyan lehetne egy ilyen eventet flottul összerakni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés