Fénykép készült a Samsung Galaxy J7 2017-ről

Hirdetés

702 és 3437 – ez nem kódolt üzenet vagy egy telefonszám első fele, hanem a pár hete a Geekbenchnél megfordult, állítólagos Samsung Galaxy J5 2017 egy- és többszálas pontszáma. Az Exynos 7870-nel tesztkört futó készülék 2 gigabájt RAM-mal és Android 7.0-s főverzióval gurította a fenti eredményeket, saját magát ugyanakkor eddig nem mutatta meg a nagyvilágnak. Egészen idáig.


[+]

A fenti két kémfotót a szivárogtatásba egyre inkább belelendülő /Leaks avagy SlashLeaks szolgáltatta, és egy látszólag plasztik házas, matt borítású Galaxyt ábrázolnak, komfortosnak tűnő ívekkel. A második fotó elsőre csalóka lehet, mert olyan, mintha a hátlapot és a fedett akkumulátort leplezné le, ám alul a home gomb elárulja: ez bizony a kijelzőjét veszített telefon előlapja. Hogy a megjelenítőpanelnek a fotózás után mi lett a sorsa, arról sajnos nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!

    A Samsung idei középkategóriása csak apróságokban különbözik a tavalyi kiadástól, viszont továbbra is egy kellemesen használható mobil.

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

Hirdetés