Február 7-én debütál az LG Shine Angliában

Az LG Electronics február 7-én dobja piacra az Egyesült Királyságban vadonatúj lenyűgöző telefonját, az LG Shine-t. Az angliai bemutató a Shine globális bevezetésének első állomásaként szolgál, amelyet követően a készülék minden nagyobb piacon kapható lesz szerte a világon 2007 második negyedévéig.

Az LG eddig több mint 180 000 Shine telefont értékesített Koreában a novemberi bemutató óta és még mindig több mint 3500 készülék talál gazdára naponta.

A prémium kategóriás Black Label széria második tagjaként a Shine bemutatását óriási érdeklődés kíséri világszerte 2.2 inch-es ’mágikus tükör’ kijelzőjének, multifunkcionális tekerőtárcsa gombjának és csiszolt, teljes egészében fémből készült testének köszönhetően.


„Az Shine megalkotásával az LG ismét magasra tette a lécet a mobiltelefonok formatervezésének világában” – mondta Jae Bae úr az LG Electronics mobilkommunikációs részlegének tengerentúli sales és marketing divíziójáért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese.

A készülék fényes és teljes egészében fémből készült teste az LG csúcstechnológiás fejlesztéseit és egy rendkívüli élettartamú akkumulátort rejti magában. Nagyszerű zenei, fényképező és videó funkcióitól reméljük, hogy a Shine sikeresebb lesz a Chocolate telefonnál is, amely még napjainkban, 12 hónappal a bemutatása után is kivételesen kelendő világszerte.

Az angliai Shine modell részletes technikai információit a február 7-i hivatalos termékbemutatón hozzák nyilvánosságra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés