Februárban itt az LG Prada telefon

Hirdetés

Az LG és a Prada közös telefonját már bejelentették ugyan, de képeket még nem igazán láttunk róla. Most viszont itt virul egy leány a fotókon a mobilkorea.tv jóvoltából, kezében pedig ott figyel az LG Prada.


Na, mi van a háttérben?


Jól látható, hogy az eszköz a KE850 kicsit módosított változata. Ezt a mobilt több helyen is az Apple iPhone ellenfeleként állítják be, erről is van képünk. Miért? Mert az LG Prada is egy vékony (12mm), nagy érintőképernyőt kapott készülék, amely 2 megapixeles optikával rendelkezik. Ez utóbbihoz a lencsét a Schneider-Kreuznach szállítja.


Ellenfelek? Forrás: www.engadget.com


Az LG Prada a feniteken kívül természetesen képes zene és videó lejátszására is, az érintőképernyőről pedig egyelőre annyit lehet tudni, hogy "advanced", nem multitouch, mint az iPhone kezelőfelüete. Mindenesetre a KE850-ről már felkerült a netre egy elég részletes videó is, ahol meg lehet tekinteni a működés közben a készüléket.

Az LG Prada csak kicsit exkluzívabb külsejében, illetve az ikonok és a témák átszabásában fog különbözni a KE850-től. A hírek szerint februárban már a nyugat-európai üzletek polcain lehet a készülék, keződára 600 euró körül várható.


Nem lesz olcsó


  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés