Exynos 980-nal érkezik a következő Vivo

A Samsung integrált 5G-modemmel szerelt rendszerchipjét egy kínai gyártó is gyorsan megkapja, a konkrét termékről pedig egyre többet tudunk.

A múlt hónapban a Vivo jelentette be, hogy egy, a Samsunggal kötött partnerségi szerződés értelmében még idén be fognak mutatni egy integrált 5G-modemmel ellátott Exynos 980 rendszerchip alapjaira épülő okostelefont, ezt tehát készpénznek vehetjük, azzal kapcsolatban viszont csak lassan érkeznek az információk, hogy ez pontosan milyen mobil lesz.

[+]

Általában megbízható kínai hírforrás szerint a decemberben bemutatkozó Vivo X30 kapja meg a chipet, ami az előlapi kameramotoros X27 utódja lesz, nagyon hasonló kialakítással, viszont kettő helyett három hátlapi kamerával, legalábbis a látható skiccek alapján. Ha minden igaz, nem is lesz 4G-re korlátozott, más rendszerchippel szerelt vagy szoftveres limitációval csonkított változat, viszont ennek megfelelően valószínűleg még a helyi árazás is erőteljes lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Vivo X30-széria

    Integrált 5G-s Exynos 980 rendszerchippel szerelt, kameralyukas felső-középkategóriások mutatkoztak be, de karácsony előtt már nem kerül a boltok polcaira.

Előzmények

Hirdetés