Erős specifikációval érkezett meg a Honor 30S

Csúcskvalitásokkal, 5G képes szettel, 40 wattos gyorstöltéssel, de Google szolgáltatások nélkül mutatkozott be a Honor 30S Kínában.

A Honor 30S specifikációja egyelőre kissé hiányos, tekintve, hogy a készülék éppen csak bemutatkozott Kínában. A nemzetközi verzió és ár egyelőre nem ismert, csak annyit tudunk biztosan, hogy nem érdemes addig fél lábon állni, amíg itthon is elérhető lesz; egyelőre nem várható. A lényeg viszont az elsőként Honor 30S-sel piacra kerülő 7 nanométeres Kirin 820 5G szett, ami a teljesítménycentrikus halmazban Cortex-A76-os magokkal és Mali-G77 grafikus gyorsítóval a tavalyi csúcslapkák teljesítményét megközelítő erővel rendelkezik.

Az üveg és alumínium házba 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású IPS panel került, a 16 megapixeles előlapi kamera a bal sarokba, az ujjlenyomat-olvasó pedig a jobb élre. A hátlapon divatos elrendezésben 64 megapixeles főkamera nyitja a sort, amihez jár egy 8 megapixeles telés szenzor háromszoros optikai zoommal, egy 8 megapixeles ultraszéles kamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő. A képalkotást a Kirin ISP 5.0 segíti.

A 4000 mAh-s akkumulátor 40 wattos gyorstöltéssel boldogul, Google szolgáltatások nincsenek, a Magic UI 3.1.1 Android 10 alapú, de ennél több sajnos nem derült ki és amíg termékoldal sincs, addig be kell érni a színválasztékkal és kínai árakkal: fekete, kék, zöld és színátmenetes dizájn minimum 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel 23399 jüanért (110 ezer forint) vagy 256 GB-os kiszerelésben 2699 jüanos áron (123 ezer forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés