Újabb részletekre derült fény a Realme 9-es szériával kapcsolatban

A Realme 9 Pro+ kamerarendszere már lebukott, most pedig a szimpla Pro modell várható specifikációja és renderképei kerültek terítékre.

Hirdetés

A Realme nemsokára bemutatja a 9-es szériát, ami összesen négy tagot számlál majd. A Vietnamban már bemutatott Realme 9i mellett várható egy Pro+ verzió is, feltehetően 50 megapixeles főkamerával és 16 megapixeles quad-Bayer szelfiegységgel, ami nagyon úgy tűnik, hogy támogatja majd a nyers képfájlok mentését is. Ez a variáns valószínűleg csak a kínai piacon lesz elérhető, de a Realme 9i, 9 és 9 Pro minden bizonnyal errefelé is bekerül a kínálatba.

[+]

Úgy tűnik, a 9 Pro-t 6,59 hüvelykes, sík, FHD+ felbontású OLED panellel várhatjuk 120 Hz-es képfrissítéssel és a bal felső sarokba lyukasztott előlapi kamerával. A 6 nanométeres Snapdragon 695 5G szett mellett 8 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely dolgozik majd, de valószínűleg lesz még néhány memóriaopció ezen kívül is. A hátsó kamerarendszer egy 64 megapixeles főegyséből és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorból áll egy 2 megapixeles makróval megfejelve. Mondjuk azért ez így annyira nem pro, az 5000 mAh-s akkumulátorhoz járó 33 wattos töltésteljesítmény viszont kifejezetten korrekt.

Azóta történt

Előzmények

  • Vietnamban startolt el a Realme 9i

    A 8i érdekes variációja alacsonyabb képfrissítéssel, de modernebb hardverrel.

  • Érdekes részletek a Realme 9 Pro+ kameráiról

    Négy szereplővel készül az ár/érték bajnok széria következő felvonása, most a kamerákról szivárogtak ki információk.

  • Realme 8i - olcsó pont az i-re

    120 Hz-es kijelző mellé remek üzemidőt, 50 megapixeles főkamerát és idei rendszerchipet kínál a Realme, mindezt 65 ezer forintért. A fő kérdés: mire elég ez a kategória erős konkurenciaharcában?

  • Realme 8 - az igazi nyolcas

    Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.

Hirdetés