Elérhető az iOS 12.0.1

Megérkezett az első, felhasználók számára elérhető iOS 12-es hibajavítás, a 12.0.1-es verzió, aminek első és legfontosabb újítása, hogy az iPhone XS és XS Max készülékeken előforduló töltési hibákat oldja meg. A változások listája tartalmazza az alábbiakat is: megold egy problémát, amely miatt az iPhone XS-ek alkalmanként 2,4G Hz-en csatlakoznak újra a Wi-Fi-hálózatokhoz 5 GHz helyett. Visszaállítja a „.?123” billentyű eredeti helyzetét az iPad billentyűzetén.


[+]

Kijavít egy problémát, amely miatt a feliratok nem mindig jelennek meg bizonyos videoalkalmazásokban, illetve egy olyan hibát is, ami miatt, bizonyos körülémények között elérhetetlenné válhatott a Bluetooth.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Nem tölt az iPhone XS alvó állapotban?

    Komolyabb gond lehet az új Apple mobilok töltésével, de potenciálisan számos iOS 12-es eszközt érinthet a dolog. Ez esetben egy frissítés megoldhatja a dolgot, de az Apple még nem nyilatkozott.

Hirdetés