Elegáns okosóra érkezett a HP-tól

A színes megjelenítős és funkcióban gazdag okosórák idejében bátor lépésnek számít, hogy a HP egy viszonylag visszafogott tudású, fekete-fehér kijelzős okosórát dobott piacra. Az MB Crowning ugyanakkor az egyik legelegánsabb ilyen próbálkozás, ám a bőrszíj, a rozsdamentes acél óralapkeret, az egyhetesnek ígért üzemidő és a vízálló borítás mégis sikeressé teheti a HP készülékét, még ha nem is lesz olcsó.

Elegáns bár visszafogott tudású a HP MB Crowning

Az MB Crowning rögzített helyen, baloldalt felül jelzi az időt, míg körülötte a négyzet alakú kijelzőn rövid figyelmeztetések lettek elhelyezve, így a dátum, beérkezett üzenetek vagy riasztások és események száma, illetve alul az időjárás, a tőzsdei adatok és más hasznos információk. A jobboldali, kijelzőtől független két ikon az okosóra és a mobiltelefon kapcsolatát és a töltöttségi szintet mutatja.

Rozsdamentes acél előlapjával ellenáll az MB Crowning az elemeknek

Az MB Crowninggal való kapcsolathoz iPhone 4S vagy újabb, illetve legalább 4.3 Jelly Beant futtató androidos készülékre lesz szükség, amely az adatokat az okosórának elküldi. Az MB Crowning annyiból is eltér a manapság divatos megoldásoktól, hogy azt nem érintéssel, hanem a jobboldalon elhelyezett három gombbal lehet kezelni, így lehet mondjuk az óralap háttérvilágítását felvillantani, vagy a telefonon zenét váltani. A HP elegáns kütyüjét egyelőre csak az amerikai Gilt webáruházban lehet megvásárolni, meglehetősen busás, 349 dolláros kezdőáron, de kapható lesz egy még drágább, teljesen fekete és zafírkristály kijelzővédővel felszerelt változat is, nem kevesebb, mint 649 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés