Egy mobilt biztosan bemutat a Huawei szeptember 1-jén

A Huawei Mate 9 érkezésére még várni kell, szeptember 1-jén, magyar idő szerint délelőtt fél 11-kor egy új mobilkészüléket azonban biztosan bemutat a mobilpiac harmadik legnagyobb szereplője (lásd a képet alul), a tippek szerint a Mate S folytatását. A legfrissebb információk ennek azonban némileg ellentmondanak: a PhoneArena szerint Kevin Ho, a Huawei mobilos részlegének egyik vezetőre erősen célzott arra, hogy egy új brand indulhat útjának a berlini IFA kiállításon.

A poszter erősen céloz egy új okostelefon bemutatójára. Már csak a kérdés, hogy melyiket leplezi le Berlinben a Huawei
A poszter erősen céloz egy új okostelefon bemutatójára. Már csak a kérdés, hogy melyiket leplezi le Berlinben a Huawei [+]

Mint ismeretes, a Honor márka az anyacég logója nélkül, többé-kevésbé önállóan működik. Ha a publikáció információi helytállóak, a brand most házon belüli riválist kaphat. Arról is szól a fáma, hogy egy új eszközzel a sencseni gyártó kifejezetten a hölgy vásárlókat célozhatja meg, és a Huawei Nova terméknév is elhangzott. Hogy a fenti pletykák közül melyik bizonyul igaznak, alighanem csak bő egy hét múlva, Berlinben derül ki, ahol mi is ott leszünk, hogy a helyszínről számoljunk be az IFA-hoz kapcsolódó újdonságokról.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor Note 8

    A Huawei fennhatósága alá tartozó gyártó az ígéreteknek megfelelően bemutatta a 6,6 hüvelykes kijelzővel ellátott óriásmobilját.

  • Bruce Lee: szeptemberben nem lesz Huawei Mate 9

    Természetesen nem a legendás harcművész cáfolta az interneten terjedő pletykákat, hanem a Huawei termékvonal-menedzsere.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés