Hirdetés

djuice blog: Véget ért a Mobilarena MyLife tesztje

A fiatalok számára a djuice egyik legvonzóbb szolgáltatása minden bizonnyal a nagyon erősen beharangozott MyLife, mely nagyon röviden összefoglalva egy permanens kedvezményrendszert és egy nyereményjátékot takar. A kedvezményekkel kapcsolatban nem sok kérdésünk volt, a szolgáltató honlapján meg lehet tekinteni, hogy melyik bolt hány százalék kedvezményt ad ad juice-os fiataloknak; az viszont nagyon is érdekelt minket, hogy a MyLife nyereményáték része mennyire működőképes a valóságban.

Épp ezért Andris kollégámmal egyik nap bementünk a djuice-hoz és kértünk magunknak egy-egy pittyenőt, melyek társaságában nekiállhattunk pontokat gyűjteni. Második lépésként pontokra és kristályokra váltottuk papírjainkat, majd következett a költekezés, az utolsó szálig eljátszottuk minden kristályunkat. Azt akartuk kideríteni, hogy aki nem csak egy-egy sorsjegyet vesz az időről időre új nyereményekkel induló játékon, hanem tényleg masszív mennyiségű kristályt feláldoz, milyen eséllyel nyerhet.

Jelentem, nagyon jókkal, mi legalábbis igen kellemes ajándokcsomagot zsebelhettünk be. Jómagam átlagos mennyiségűnek mondható kristálymennyiséget (nagyjából 3000-t) raktam fel különféle nyereményekre, egészen pontosan egy 1 éves National Geographic előfizetésre, egy Jenga és egy Catan Telepesei társasjátékra, valamint egy felfújható megakalapácsra, melyek mindegyikét meg is nyertem. Andris jóval több pontot váltott be, 4500 körüli eredményével fel is ugrott a legjobb 10 embert tartalmazó listára, de kevésbé volt szerencsés: a legtöbb sorsjegyét egy babzsákfotelre rakta fel, melyet meg is nyert, az ébresztőóra és a telefontartó mini-babzsák viszont nem lett az övé. Az arányunk így is kellemes, körülbelül 7500 pontot költöttünk el (nem teljesen arányosan) 7 nyereményre, melyek közül 5-öt meg is nyertünk. Az átvétel könnyed volt, körülbelül öt perc alatt aláírtunk minden átvételi elismervényt az U26-ban, magunkat igazolni személyivel és lakcímkártyával kellett.

A MyLife tehát a jelek szerint nem csak humbug, aki kockáztat, az jó eséllyel nyerhet is valamit, bár a pakliban nyilván benne van az is, hogy az ember nagyon peches és nem kap semmit. A társasjátékokat a djuice a hétvégén már el is jutatta az SOS Gyermekfalunak, a babzsákfotelt viszont kicsit önző módon megtartottuk, hiszen már régóta szerettük volna egy ilyennel gazdagítani szerkesztőségünket. A djuice-os ügyfelek számára remélhetőleg hasznos volt kicsiny tesztünk, mostantól mindenki nyugodtan próbálkozhat a MyLife-fal; a héten úgyis új nyeremények érkeztek!

Bocha

Azóta történt

Előzmények