Hirdetés

djuice blog: Rengeteg ajándékot nyertünk a MyLife-fal

Bár az előző bejegyzés kapcsán sokan kritizálták a MyLife rendszerét amiatt, mert a megszerzett pontokat akár öt perc alatt is el lehet küldeni, végül úgy tűnik, hogy tesztünk sikeresnek bizonyult és cáfolta a vádakat. Bár pontjainkat a biztos nyeremények reményében valóban pár perc alatt elszórtuk (ugyebár mindenkinek a döntése, hogy hány kristályt kockáztat a nyerményekért), nem kellett csalódnunk, ugyanis rengeteg dolgot nyertünk.

Andris és én is felraktuk az összes pontunkat, kettőnk közül én bizonyultam a szerencsésebbnek. Kollégám 20 sorsjegyet vett az ébresztőórához, amit sajnos nem nyert meg, pár kristályt elszórt a mini babzsákfotelre, ami szintén nem lett az övé, de a 45 darab megvásárolt sorsjegy a valódi babzsákfotelnél megtette a hatását, nyertünk. Én viszont gyakorlatilag mindent vittem, amire csak pontot raktam: egy sorsjegyet vettem a felfújható kalapácsnál, amivel szerencsém volt, maradék pontjaimat pedig nagyjából egyenlőre arányban osztottam el az 1 éves National Geographic előfizetés, a Catan Telepesei társasjáték és a Jenga között, ezek közül mindet megnyertem.

Mostantól elvileg ilyen lesz nálunk a munka
Mostantól elvileg ilyen lesz nálunk a munka

A nyereményeinket jövő héten vehetjük át, a játékokat a karácsony közeledtével valószínűleg a djuice-ra bízzuk, ők remélhetőleg el tudják majd juttatni olyan kissrácoknak, akik nagyon fognak örülni nekik. A babzsákfotelt viszont egészen biztos, hogy megtartjuk, régi álmunk egy ilyen a szerkesztőségbe. ;)

Bocha

Azóta történt

Előzmények