Cserélhető akkumulátort kapott a Galaxy Tab Active 3

A Samsung strapatabletje kimagasló funkcionalitást ígér a legkomolyabb védelem mellett. Spoiler: a tok S Penestül jár hozzá.

A Samsung szeptember végén jelentette be a MIL-STD-810H és IP68 védelemmel ellátott Tab Active 3-at, ami október végétől Magyarországon is elérhetővé válik. A készülékhez jár a megerősített ütésvédelemmel kialakított tok, illetve az S Pen, a számlán pedig 199 ezer forint fog szerepelni. A specifikáció megegyezik a bemutatón elhangzottakkal, néhány apró, ám annál kevésbé jelentéktelen információval viszont kiegészítenénk.

[+]

A Tab Active 3 5050 mAh-s, Type-C porton és dokkolófelületen is tölthető akkumulátora cserélhető, a készülék pedig hajlandó a telep eltávolítása után is üzemelni hálózati áramforrásról. A készüléken elérhető a Push to Talk funkció, a 13 megapixeles kamera pedig kifejezetten vonalkódolvasásra is optimalizál. Az NFC mellett a Tab Active 3 az 1. Szintű EMV fizetési megoldásokat is támogatja, így POS terminálként is használható. Természetesen DeX is van, bár ehhez a 4 GB rendszermemóriát valamelyest kevésnek érezzük. A terméktámogatás a Tab Active 3 esetében is három év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés