Bryan Adams jön a Kapcsolat koncertre

Hirdetés

Június 30-án a T-Mobile ismét százezreknek kínál ingyenes és színvonalas szórakozást a Kapcsolat koncerten, amelynek idei sztárvendége a pályafutása során eddig több mint 80 millió lemezt eladó Bryan Adams lesz.


Jön


Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő Kapcsolat koncert apropóján a főtámogató T-Mobile, valamint a további támogatók és médiapartnerek jóvoltából az elmúlt években többek között olyan neves előadók jöttek Budapestre, mint Elton John vagy Sting. 2007. június 30-án a több mint két évtizede népszerű világsztár, a dalaival a slágerlistákon előkelő helyet elfoglaló Bryan Adams lép színpadra. A különleges zenei élményről, a nyugodt és biztonságos kikapcsolódásról a szervező T-Mobile korszerű technikai megoldásokkal (pl. CD minőségű hangzással és látványos kivetítőkkel), illetve közel ezer közreműködővel gondoskodik.


Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző egyben, dalait olyan világsztárok énekelték, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Emellett dolgozott még Barbara Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd, így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés