Hirdetés
- [Re:] Elég rosszul festenek a mobilpiac májusi számai
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Véletlenül élesítették a Nothing telefon árát
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- [Re:] Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- [Re:] A-szériás Foldot tervez a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- [Re:] OnePlus 8T – fazonigazítás
- [Re:] Huawei Experience: Így lett a Mate Xs 2 a legkecsesebb hajlítható telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
tag
Most akkor félig meddig aláraknak a GT2 Pro-nak?
Oké, kijelző és kamera téren nem, meg Ram/tárhelyen sem, viszont ott a jobb proci. -
rajd
tag
Csúcs proci, felső kategóriás készülékjellemzők, na meg az elmaradhatatlan 2MP makró kamera. Minden a megszokott klisék szerint...😛
-
Persie12
tag
válasz
chakram6706 #3 üzenetére
Én elhiszem hogy bőven elég az ereje mindenre. Igazából most nem feltétlenül csak a teljesítményre gondoltam itt. Elviekben kevesebb hőt termel és jobb lesz a fogyasztása is, ami teszteket olvasva ráfért. Szóval a jobb, nem féltétlenül a nyers erőt jelenti az én értelmezésemben, de abban is jobb a +.
[ Szerkesztve ]
-
Persie12
tag
válasz
chakram6706 #5 üzenetére
Igen, azt tudom hogy a GT2 Pro-ban ügyesen megoldották a melegedés problémát, engem is érdekel kimondottan az a telefon. Én csak tényleg azt nem értem, hogy mi értelme van annak hogy processzorban rálicitálnak a GT2 Pro-ra a többi dologban meg alá pozícionálják.
-
Nálunk forgalmazták az elődöt, a GT Master Explorer Editiont?
Nem emlékszem rá, de remélem, hogy GT2 Master Explorer Edition nálunk is kapható lesz.
18 éve a PH!-n :-) vagy :-( ?
-
realist
őstag
válasz
Donki Hóte #7 üzenetére
Nem sajnos, pedig szerintem a most körül rajongott Gt2 szériánál is jobb ajánlat le(hete)tt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A név egyelőre képlékeny, az árazás és a specifikációk egy része viszont biztos.
- ASUS VIVOBOOK 15 AMD Ryzen 5500U 6/12 mag, 16GB RAM, 1TB HDD, 256GB SSD ,,,,,, 3ÉV MAGYAR GARI
- Eladó egy hibátlan Clevo/Kapok GTX 970m 6 GB 67 ezer ft
- GAMER PC: i3 10100F / 16GB DDR4/ GTX 1060 6GB/ 240 GB SSD +1TB HDD
- GAMER PC : i3 10105F/ 16GB DDR4/ RTX 3050 8GB/ 500GB SSD
- GAMER PC: i5 10400F / 16GB DDR4/ GTX1070 Ti 8GB/ 240SSD + HDD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs