Hirdetés

Bada blog: A Kies és az OS X

Mint sok más gyártó, a Samsung is rendelkezik egy saját szinkronizálószoftverrel, mellyel a tartalmak másolása, az eszközök menedzselése és a firmware frissítés badás és androidos mobilok esetén egyaránt elvégezhető. Bár a Kies névre hallgató program eddig is elérhető volt OS X alatt, az alkalmazás béta állapotban leledzett, a nemrég napvilágot látott 1.3.0.12093_4_3 verzióról viszont immár lekerült a béta jelző.

A Mac számítógépekre elérhető alkalmazás természetesen mindazokat a feladatokat el tudja látni, melyeket a Windows alapú kliensen megszokhatott az ember. A letöltésért és további információért katt erre a linkre.

Előzmények

  • Samsung S7250 Wave M - drága illúzió

    Sikerült beszereznünk az új generációs badás paletta középső tagját; a névben szereplő M betű a Magic, azaz varázslatos szócskára utal.

  • Samsung S5380 Wave Y - bada kedvező áron

    A Samsung legújabb badás készüléke HVGA kijelzővel, kiegyensúlyozott szoftverkínálattal és kellemes adatkommunikációs képességekkel rendelkezik.

  • Samsung Wave 578 - állóvíz

    A Wave 578 személyében az első NFC-támogatással felvértezett badás mobilt tisztelhetjük. Kérdés, hogy ezen kívül nyújt-e bármit, ami társai fölé emelné.