Csupa kijelzős riválist kap az S23 Ultra a ZTE-től

A 3D-s tablet kint lesz az MWC-n, a Nubia Z50 Ultra viszont lehet, hogy lemarad a kiállításról.

Kis csapatunknak és a ZTE-nek is jelenése van jövő héten Barcelonában: mi sajtó, ők pedig kiállítói oldalról utaznak a Mobile World Congress kiállításra, ahol a 3D-s képességekkel felruházott Nubia Pad 3D játssza majd a főszerepet.


(forrás: Ni Fei) [+]

A kínai gyártó odahaza viszont már egy érkező csúcstelefont promótál, méghozzá a Nubia Z50 Ultra high-end készüléket, ami nyilvánvalóan a Galaxy S23 Ultrának kíván alternatívát állítani szögletes kivitelével és óriáspaneljével.


(forrás: Digital Chat Station) [+]

Bár a hivatalos poszter sokat nem árul el a kivitelről a formán túl, Ni Fei, a ZTE termékekért felelős elnöke negyedik generációs, képernyő mögé rejtett szelfikamera használatáról beszél egy weibós bejegyzésben, egy másikban, kémforrásból pedig konkrétan a termék látható lefotózva.


(forrás: Digital Chat Station) [+]

Végül egy szkeccs is befutott, hogy a forma egyértelmű legyen, hátul négyes kamerarésszel. A bal felső sarokba méretes kameraszenzor kerül, alatta pedig periszkópos kivitelű zoomoptika látható. A sima Z50-et Kínában amúgy már decemberben bejelentették Snapdragon 8 Gen 2-vel, és ugyanerre a chipre pályázhat az Ultra is, csak az nem világos egyelőre, hogy pontosan mikor érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés