Az Ericsson az év hálózatszállítója

A Vodafone-csoport az Ericssont tüntette ki „Az év hálózatszállítója” elnevezésű díjával. A díj odaítélésének indoklása: „hatékony együttműködés, HSDPA-rendszer szállítása elsőként és jelentős általános elkötelezettség a Vodafone-csoport felé”. A díjat a Vodafone az idén először megrendezett globális szállítói konferencia során adta át.

2006 márciusában a Vodafone megrendezte első globális szállítói konferenciáját. Az eseményen a vállalat 30 legnagyobb szállítója vett részt, házigazdája pedig Detlef Schultz, a Vodafone globális szállítási láncának menedzseléséért felelős igazgató volt. A főelőadást Arun Sarin, a Vodafone-csoport elnök–vezérigazgatója; Thomas Geitner, a Vodafone Nagy-Britanniában működő leányvállalatának műszaki vezetője és Tim Miles, ugyanazon vállalat elnök–vezérigazgatója tartotta.

A konferencián az Ericsson a Vodafone szállítói teljesítményt felügyelő programján belül elnyerte a „Legjobb hálózati elkötelezettségért” járó díjat. A díj odaítélése annak eredménye, hogy az Ericsson sikeresen szállított egy sor hatékony megoldást, elsőként HSDPA-rendszert, valamint az ügyfél iránti általános elkötelezettségről tett tanúbizonyságot.

Az Ericsson Vodafone-ért, mint globális ügyfélért felelős részlege elkötelezett az iránt, hogy hatékony megoldásokat szállítson az egész vállalatcsoportnak. A csapat mind globális, mind helyi szinten kiszolgálja a Vodafone-t. Az Ericsson megosztja a HSPDA-technológia területén betöltött vezető szerepét a Vodafone-nal a kulcsfontosságú piacokon, mivel mindkét vállalat az „egyszeri tervezés, többszöri telepítés” elvét igyekszik követni.

Detlef Schultz, a globális szállítási lánc menedzseléséért felelős igazgató, a következőket nyilatkozta: „Az Ericsson bebizonyította, hogy képes a Vodafone igényeinek kielégítésére. 2004-ben vezettük be a szállítói teljesítményt felügyelő programot, és ösztönzést ad számunkra az Ericsson támogatása”.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés