Az Egyesült Királyságban is tölthető a G3 lollipopos frissítése

Lassan terjed az Android 5.0-ás rendszerverzió, és akár egy adott modell esetében is változhat, hogy kinek mikor érkezik meg a készülékére a nyalókás frissítőcsomag. Múlt hónapban már beszámoltunk arról, hogy a Lengyelországban értékesített LG G3 variáns elsőként kapta meg az update-et, a következő szerencsés régió pedig több hét után juthat hozzá a friss Android főverzióhoz: az Egyesült Királyságba érkezett a Lollipop!

LG G3
Az LG G3-on még Android KitKat futott, amikor nálunk járt egy teszt erejéig

Mielőtt szigetországbeli olvasóink félredobnának minden kezük ügyében lévő tárgyat, érdemes megemlíteni, hogy egyelőre csak az egyik szolgáltatói variáns esetében érhető el az Android 5.0-ás csomag: a szerencséseknek a Vodafone rendszerén belül kellett G3-ukat megvásárolni. A lassú frissítés legfőbb oka az androidos futtatókörnyezet váltása lehet Dalvikról Android Runtime-ra, és egy-egy olyan régió, ahol az új rendszercsomag már igen korán elérhető, végső soron tesztelni hivatott a frissítést. Ha minden rendben, a többi variánsra is megérkezhet a Lollipop, az újabb felbukkanás pedig azt jelezheti, hogy közel az Android 5.0 globális startja a G3 különböző variánsaira.

UPDATE: az itthoni független készülékekre is megérkezett a frissítés, a szolgáltatói variánsokról egyelőre nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet az LG G3 lollipopos felülete

    A lengyel Life's Good Blogon megjelent három képernyőkép az LG G3 fejlesztés alatt álló Android 5.0 lollipopos frissítéséről.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés