Alkalmazásbemutató: NotiSysinfo

Ma egy rendszermonitorozó alkalmazást mutatunk be, mely magyar fejlesztésű, Zakál Zsolt keze munkáját dícséri. Az androidos készülékekre elérhető program a tavalyi év végén jelent meg a Play Store kínálatában (a fizetős változat nemrég vált elérhetővé), alig egy hónap alatt pedig a tízezres letöltési számot is sikerült átlépni. A letöltési számadatok mellett a program értékelése is rendben van, jelenleg 4,5 ponton áll a szoftver (több, mint 900 leadott szavazat alapján).

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A NotiSysinfo az androidos telefonok notifikációs paneljébe épül be egy fix (törölhetetlen) értesítésként, mely a telefon bizonyos paramétereinek aktuális állapotát követhetjük nyomon. Az ingyenes verzióban három tulajdonságot kapunk, a RAM és a háttértár (teljes méret, lefoglalt terület és szabad kapacitás) mellett az akkumulátor (töltöttségi szint, hőmérséklet és feszültség) jeleníthető meg a programban. A megjelenítés módját a felhasználó határozza meg, a csíkok színe mellett az értesítési ikon és a betűméret is módosítható. A működési tulajdonságokba is belenyúlhatunk, az egyes tulajdonságokhoz kapcsolódó opciók mellett többek között a frissítési intervallumot, az automatikus elindítást a telefon bekapcsolása után és az érintésre történő frissítést is meghatározhatjuk.

A programból Pro verzió is elérhető, mely 480 forintba kerül, néhány extrát kínálva az ingyenes variánshoz képest. Az említett trió mellett a processzor (kihasználtság és magonkénti órajel) monitorozására is van lehetőség, mely mellett az értesítés háttérszínét is meg lehet változtatni. Ezek mellett az értesítés ikon is tud adatot megjeleníteni, egy szám és egy százalékjel formájában.

A futtatáshoz legalább 4.1-es Android verzióval kell rendelkeznünk, mely a kinyitható értesítések miatt szükséges. Alapvetően tehát egy egyszerű és hasznos kis szoftverről van szó, mely egy igényes alternatívát kínál a hasonló célú appok mellett, érdemes lehet kipróbálni. A letöltési linkek az alábbi táblázatban találhatóak.

Értékelés: NotiSysinfo (Android 4.1+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
9 / 10 pont 9 / 10 pont 10 / 10 pont

ingyenes / Pro

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: Versus

    A Versus segítségével különféle termékeket hasonlíthatunk össze, az eredményt átlátható, könnyen érthető formában közli az app.

  • Alkalmazásbemutató: GridKill

    Magyar fejlesztésű akciójáték az alkalmazásbemutató mai témája. A GridKill a retro lázat meglovagló darab, amely egyszerű, de meglehetősen addiktív játékmenettel rendelkezik.

Előzmények

Hirdetés