A Nokia N70 újabb díjat kapott

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia N70 multimédiás számítógép kapta az idei Meffys-en, a mobil szórakoztatási díjak rendezvényén a „Legjobb szórakoztató mobilkészülék” elismerést.

A Mobil Szórakoztatási Fórum (Mobile Entertainment Forum, MEF) által szervezett Meffys az iparági sikerek hivatalos fokmérője, amely a mobil szórakoztatás terén végzett innovációt díjazza. Az egyes kategóriák indulóit iparági- illetve média-szakértőkből, valamint elemzőkből álló, független zsűrik válogatják össze, a nyertesek neveit pedig a májusi londoni mobil szórakoztatási vásár 2006 (Mobile Entertainment Market, MEM) alkalmával Pete Tong, az egyik legismertebb DJ hirdette ki.

A MEF globális elnöke, Patrick Parodi megjegyezte: „ A 2006-os Meffys-en hatalmas verseny alakult ki a rengeteg kiváló minőségű jelölt között. A nyertesek testesítik meg a mobil szórakoztatási iparágat jövőre alakító és előre vivő, legfrissebb tendenciákat."

„A díj a Nokia Nseries fejlesztését motiváló azon stratégiának jelent fantasztikus elismerést, amelynek célja, hogy az emberek egyetlen készülék segítségével bárhol és bármikor kikapcsolódhassanak” mondta Tapio Hedman, Nokia Multimedia üzletágának marketingért felelős alelnöke. „A Nokia N70 a Nokia Nseries multimédiás számítógépcsalád legnépszerűbb készüléke, és örömmel látjuk, hogy az iparág is elismerte a fogyasztóknak nyújtott teljes körű szórakoztatási szolgáltatását."

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés