A Galaxy Nexus és Nexus S készülékekre is elérhető a 4.1.2-es Android

A Jelly Bean legújabb, 4.1.2-es verziója a napokban érkezett meg a Nexus 7 táblagépre, ám a régebbi referenciagépek tulajdonosainak sem kellett sokat várni, október 13-án ugyanis a Galaxy Nexus és Nexus S (i9020 és i9023) készülékekre is megérkezett az update. A verziószámbeli eltérés is mutatja, hogy egy kisebb lélegzetvételű csomagról van szó. A frissítés óta a Nexus 7 főképernyője immár fektetett orientációban is használható, az értesítéseket egy ujjal is ki lehet bontani, valamint néhány hiba is javításra került. Az update OTA-n keresztül is megérkezett mindhárom eszközre, a hivatalos oldalról is letölthető az image. Az egyes verziók közötti különbségért a rendszer fejlődéséről szóló cikkünket ajánljuk.

Előzmények

  • Elkészült az Android 4.1.2

    A Jelly Bean platform frissített változata a Nexus 7 számára is lehetővé teszi a készenléti kijelző horizontális üzemmódban való használatát.

  • Jelly Bean frissítési körkép

    Megkérdeztük a gyártókat, majd összeszedtük, hogy a jelenlegi androidos paletta mely tagjai kapják majd meg a Jelly Bean frissítést.

  • Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

    A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.

  • Android 4.1 Jelly Bean rendszerbemutató

    Június végén lehullt a lepel az Android 4.1 Jelly Beanről, melyet végre nekünk is volt lehetőségünk kipróbálni egy Nexus 7 fedélzetén.

Hirdetés