4 gigabájttal jön a Nokia 8800 Carbon Arte

A Nokia 8800 Arte eddig sem volt egy olcsó telefon, a finn gyártó most erre még egy lapáttal rádob, hiszen bejelentették a Carbon Arte névre hallgató verziót. A név kötelez: a készülékház ezúttal értelemszerűen szénszálas műanyag. A másik változás a korábbi modellhez képest, hogy immár 4 gigabájtnyi belső memóriával rendelkezik a készülék, de meg is kérik az árát.

A kártyafüggetlen változat nettó 1100 euró körül alakul, nem sok tudomány kell hozzá, hogy átszámítva a 300 ezer forintos árat megtippelhessük. A dobozban a készüléken kívül Bluetooth headset is található, illetve egy füzetecske, amely szépen illusztrálva elmeséli a Carbon Arte formatervezésének történetét.

Egyéb paramétereit tekintve a telefon nem változott, továbbra is működik 3G hálózatokon, hátlapján 3,2 megapixeles kamera ücsörög, a kijelző pedig karcálló, 2 inches és QVGA felbontású. Nem szeretnénk tippeket adni a Nokiának, de van ebben a sorozatban még lehetőség bőven, jöhet a Golden Arte (bár ezt már egy design cég előtte), a Platina Arte, vagy a Diamond Arte, kereslet azokra is lesz, nyilván nem feltöltőkártyás csomagban.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés