100 millió előfizetés

A Telenor mobil üzletága mindig is lendületesen fejlődött. Alig tíz éve jelentették be, hogy előfizetőinek száma elérte az egymilliót. A Telenor nemzetközi ügyfélkörének nagysága 1999-ben lépte túl a norvégiai előfizetők számát. Ma a Telenor 13 országban van jelen, összesen 100 millió előfizetéssel.

Hirdetés

„A mobil üzletág 100 milliós előfizetői számának elérése fontos mérföldkő a Telenor történetében. Több negyedéve tapasztaljuk az ügyfélkör élénk bővülését, ezért már korábban is jeleztük, hogy az idén várjuk a 100 milliós határ átlépését. Még ennél is fontosabb azonban, hogy a Telenornál minden feltétel adott a további növekedéshez. A feltörekvő piacokon végrehajtott folyamatos befektetéseknek köszönhetően versenytársaink többségénél gyorsabban fejlődünk. A Telenor részvényárak európai Dow Jones távközlési indexhez viszonyított alakulása azt mutatja, hogy a pénzügyi piacok is nagyra értékelik stratégiánkat” – fejtette ki a Telenor elnök-vezérigazgatója, Jon Fredrik Baksaas.


A szerencsés 100 milliomodik vásárló

 

A Telenor szerencsés százmilliomodik ügyfele István László (35). Amikor szeptember 7-én délelőtt betért a Telenor magyar leányvállalata, a Pannon üzletébe, hogy megvásárolja a népszerű Pannon 300 számlás előfizetést és vegyen egy új telefont, még nem sejtette, hogy hamarosan egy norvégiai nyereményúttal és egy év ingyenes mobilhasználattal lesz gazdagabb. Hétfőn este a nyertes személyesen fogadta a Pannon és a Telenor vezérigazgatói, Ove Fredheim és Jon Fredrik Baksaas gratulációját.

Azóta történt

Hirdetés