- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Jó Reggelt!
Hát éjszaka már nem volt kedvem írni (02:00-kor)...De a köv. a tapasztalat a frissen telepített Kelzsoca FLB_R10-lite-al:
Egyes helyeken pl a Beállítások-nál (setting.apk) a menüben való függőleges görgetésnél igen csak akad. Ugyanez más programoknál hasonló görgetésnél (settings csak példa volt).
Futnak már rajta olyan programok amik 2.1-en nem pl Aura...
Az ikonokra történő klikk után is mintha gondolkozna kicsit.... szóval szerintem valami nem OK nálam. A következőképp csináltam:1. Átpartícionálás csudazip2-vel (de abban előtte cw kicserélve 3.0.1.4 verzióra)
2. Azután kártya ki, partíciók megszüntetése, új partíció fat32, format, minden OK, de szabad hely 3,68 GB. Ezen kicsit csodálkozva, de azután felszorozva 1024-ekkel végül is 3951......byte volt, tehát vszínű jó.
3. Ezután kátyára FLB_R10-lite-hu (kelzsoca féle) rámásolva, az abban végzett módosítások előtte: -eredeti font visszarakása, - a téma a régi BlueGingerbread-circlemod-FLB-hu -nal való felülírása
4. Ezután cw-ből a szükséges wipe-ok, format-ok végrehajtása egy kivételével: wipe dalvik cache sajna kimaradt... ezt írtam is akkor.Szóval a ROM frankón felment, elindult, a QuickSystemInfo-ban belső tárhely 28x Mb, tehát átpartícionálás is ok.
Csak hát valamiért a görgetéseknél DÖCÖG.
Volt több újraindítás is már...Most kikapcsolva töltődik max. értékre, de előtte még észre vettem, hogy a build.prop-ban a debug.sf.hw=1 előtt "#" van azt kivettem, meg a stragefright-eket fals-ra állítottam.... de még nem próbáltam mi az eredmény mert várom hogy végre feltöltődjön (már vagy 5-ször húztam le-fel a töltőről de még mindig megy bele...)
Valami TIPP, hogy mi lehet az oka a döcögésnek?
Nem kellett volna bekavarnom a régi framework-res.apk -val?
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest