Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Van egy F7000-es TV amit UPC Direct előfizetéssel használok CI modulon keresztül.Viszont tegnap azt vettem észre a "Műholdrendszer" beállításoknál, hogy a jelminőség mindössze 12-15%.
Erre gondoltam megnézem,hogy mit mutat a gyári szürke UPC beltéri,mert ez tuti nem így volt beállítva.
Koax kábelt kicsavartam a TV-ből be a STB-be és láss csodát jelerősség: 60 % körül, jelminőség 90-95% között, vissza megint a TV-be és ott újra csak 12-15 %-ot ír. Ha valaki hasonló módon használja műholdas előfizetését, legyen kedves nézze meg nekem,hogy mennyi a jelminőség,mert ha nálam van a bibi hívom is a szervizt.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest