Hirdetés

Aktív témák

  • Gabeboy74

    tag

    A kiadása óta nyúzom az ICSSGS RC4.2-t. Nem szállt el egyszer sem az IMEI-m, amire sokan panaszkodtak, teljesen simán felment. Alapvetően nincs sok problémám vele, megfelelően stabilnak tűnik, és néha megdöbbentően gyors. De:
    Sajnos igaz, amit a csapat az xda-n írt. Attól, hogy a legújabb op-rendszert használjuk, sem a RAM sem a magok száma nem fog hirtelen megduplázódni a telefonban. És ez a folyamatos használat során ki is derült. Pontosan azok a feature-ök akasszák meg, amik miatt érdemes lenne ICS-re váltani pl.: multitasking. A legváratlanabb - és jellemzően a legrosszabb - pillanatokban iszonyatos lag-ba kezd. És ha ezt egy "üzleti" telefon sűrűn eljátssza, az gáz. A kocsiban majdnem kivágtam az ablakon, mert pont a névjegyek böngészésénél kezdett meghülyülni. A wifi sem 100%-os, habár a RC4.2-ben már beletették a fix-et, de ettől függetlenül, ha kikapcsol a képernyő, újra ki-be kell kapcsolni a wifit, különben nem találja meg a jelet. A minden képernyőn megtalálható google search is elég idegesítő.

    Személy szerint nekem hiányzik pár GB feature is: - intelligens ébresztés, kamera geotagging, vagy a redőnyről elérhető kapcsolók. A híváskezelés nekem a GB-en komfortosabbnak tűnik, bár ez lehet, hogy csak megszokás kérdése.

    Nyilván moddal sok dolgot ki lehet javítani, de kezd az a benyomásom lenni, hogy szeretett telefonunkon legfeljebb a GB fog olyan sebességgel és funkciókkal futni, amiből ki lehet hozni a maximumot.

    SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air

Aktív témák