- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Sikerült visszahozni.
Más: tud valaki olyan megoldást, amivel a proxy beállításokat az appok is tudják használni? Megosztottam a notebookomról a céges netet, frankón megy is, de ugye alapból csak a böngészőben, mert a proxy beállítás csak oda vonatkozik. Az appok nem látják a netet.
-
bruti01
őstag
sziasztok! a teló nagyon merül! 1 óra alatt 11%-ot! idáig devil kernel volt fent most lecseréltem semaphor 0.6.3 van olyan kernel ami nem merit annyira?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
sagit
veterán
válasz bruti01 #34353 üzenetére
devil-el sem merül
azok a fura leesések, majd visszatöltések azért vannak mert 2 db témafrissítés is jött a témámhoz.. és amikor felraktam kicsit bugzott a visszajelzés.. de utána helyreált
töltőn volt kb 30 percet másolgatás miatt
levonhattok a készenléti időből mondjuk 3-4 órát vagy a kijelzőhasználatból felet de akkor is jó eredmény szvsz.. végig wifin volt, szinkronizált, tette a dolgát (de 1700-es akkum van)
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Tonyk
veterán
válasz Khelben #34351 üzenetére
Úgy gondolom, ha a gépnek a netét akarod megosztani ill. használni, úgy nem proxyt kéne állitgatni, hanem az átjárót és a dns-t kellene a géphez igazítani. Ergó az átjáró és a elsődleges dns a géped ip címe ( a másodlagos dns: 0.0.0.0), de ez függ min és milyen módon osztottad meg a netet.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
oposa
csendes tag
Sziasztok!
Sehol nem találok működó Semaphore 2.1.1 kernelt JVZ-hez.
Tudna valaki linkelni egyet?
Előre is köszönöm. -
Tonyk
veterán
Esetleg a semaphore oldalán?
http://www.semaphore.gr/downloadsNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
Vic61
senior tag
Nem...csak átrakta máshová, mert sokan panaszkodtak a wifire meg a homályos ikonra.
Közben meg sokaknak tökjó volt. Én leszedtem, felraktam, és nem is lehetett a wifit bekapcsolni. Tegnap este csináltam egy teljes törlést, újra felraktam, és tényleg semmi baja, sőt, tökjól szuperál...ráadásul a Devil kernellel is simán fut...Samsung Galaxy Fold
-
senior tag
Jvo cm9/ics modemet keresek égen földön mert eldobálja a térerőt a telóm
Onix : Vedd a fáradságot, elolvasi az első hozzászólást. Hidd el le van írva!
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Sziasztok!
Kicseréltem a modemet JVO-ra, de továbbra is nagyon szívja az akksit a wifi. Ha csak konnektálva van és amúgy semmit nem csinál a telefon, mondjuk fél napot hever az asztalon, akkor is leszív több 10%-ot.
Nagyon gáz, amúgy teljesen korrekten fogyaszt, használatban ill. mobilnettel nincs semmi kiugró, ugyanúgy fogyaszt, mint régebbi rommal.
JVU (Elinrom), kernel Sema 2.5. OC nincs, UV van: -0.05V, -0.05, -0.075, -0.100, -0.125.
Az utolsó rom a JVQ volt, amivel a wifi is rendben ment, alig fogyasztott. Azóta JTV is ugyanezt csinálta, most a JVU is. Újabbak jobbak ilyen szempontból? Régi romra se mennék vissza szívesen, mert annál meg stabilabbak az újak. JVQ (szintén semaphore-ral) sokszor belassult 1-2 nap használat után és csak restart segített.
-
senior tag
válasz Motion_Blur #34186 üzenetére
Köszi szépen, nem találtam sehol pedig kerestem XDA-n is :S
-
bakos1
tag
Hali. Esetleg vki akinek még Eclair-el jött ki a telója, az biztosan emlékszik az időjárás és valuta alkalmazásra, ami egybe volt. Nem ugrik be a neve az appnak. Ha ennek a telepítője esetleg meglenne vkinek, feltolhatná vhova. Köszönettel. Üdv.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
cselt
senior tag
Bugokkal találkoztál benne? Kamera milyen benne? Külső sd még mindig az emmc-ben van?
THS B15 nálam néha csinál érdekes dolgokat, volt már egy két restart, nem lehetett felvenni a hívást, vagy éppen nem csörgött csak rezgett, szóval lecserélném ha ott nincsenek ilyen bugok. Bár lehet hogy itt valami user error van, cserélgettem alatt a kerneleket, lehet azt nem szerette. -
Onix
csendes tag
válasz papp_no1 #34367 üzenetére
Vissza az agarakkal :S
Mióta beindult a topic, követem a történéseket, láttam, ahogy az első HSZ kb 1 oldalasról 6 oldalasra hízott... tisztában vagyok minden benne leírt dologgal. A srác nem írta le világosan, hogy a "teljes törlés" alatt "wipe data/factory reset" -et, egyéb wipe-ot, vagy netán egy Odinos 3 részes friss újrarakott rom-ot ért. A kérdésem szerintem jogos. Gondoltam tényleg én vagyok hülye és megnéztem, nincs "teljes törlés" szókapcsolat az első HSZ-ben. -
( V )
veterán
válasz papp_no1 #34371 üzenetére
itt az XDA-s aranybánya: [CM7/MIUI/ICS/CM9] Modems + Bootloaders(MD5)
(#34374) Onix +1
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
freelanced
addikt
Hali! Valaki mondana valami jó romot SGS+-ra? Érdekelne, hogy van e rá ICS illetve melyik és hogy milyen jó custom romok vannak még.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
bruti01
őstag
hát megmondom öszintén engem annyira a ics romok nem gyöztek meg egy jó 2.3.. többet ér szerintem!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Xirtam
veterán
ICS-t keresek amit odinnal feltudok pakolni tudnátok ilyen kernelt stb. linkelni?
-
( V )
veterán
válasz Xirtam #34378 üzenetére
1es hsz - > Android 4.0.3 ICS SGS-re
(#34377) bruti01
jogos - van mit még farigcsálni, de vedd számításba hogy még erősen alfa fázisban vannak![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
sagit
veterán
A /data partíció méretét hogyan tudnám csökkenteni? Mondjuk 500 mb-ra? Nem kell nekem 1,85 gb... az az 1,3 gb-ot hozzácsapnám pluszba inkább a belső SD-hez
Ötlet? Lehetséges?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Tonyk
veterán
Találkozott-e valaki olyannal mostanság, hogy a Busybox mintha eltűnne? Illetve nem a busybox tűnik el, hanem a parancsok amit tartalmaz. Alkalmazások között ott van, újra "feltelepítem" a végén szól hogy a jelenleg telepített u.a mint ami fenn van. Utána megint megy egy darabig, majd megint eltűnik.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Vic61
senior tag
Néha újraindul recovery módban, de szerintem azért, mert felraktam rá egy grafikus tweak-ot (bootanimation) amire nem reagált, lehet, nem szereti. Kamera tökéletes. Külső sd emmc-ben. Szerintem ha az alapot felrakod semmi gond nem lesz, mert ameddig fel nem raktam ezt a szart, nem volt gondom vele.
Antutu 3560 1200 Mhz-en....de a rossz kártya írás-olvasás miatt...5,4 és 8,3 MB/s!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Yany
addikt
Ki tudom kapcsolni az USB-re dugás hangját? Illetve azt, amikor feltöltődött?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
dbalazs123
aktív tag
Láttam itt rakott fel valaki 2.5-ös Semaphoret JVZ-hez. Ez lehetséges? Nem csak elírás? Jól jönne az auto brightness és nem akarok JVU-t rakni.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
bruti01
őstag
ha ics-röl vissza akarok térni a 2.3.egyikre akkor elég fr meg a wipék és flash a rom meg a kernel vagy odin-nal ujra kell kezdeni?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Most olvastam, hogy a galaxy s 2 is kap ICS frissítést. tudtok esetleg róla, hogy a sima galaxy is megkapja?
Melyik amúgy a legújabb android ami felmegy rá? Mármint gondolom a 2.3 óta csak van vmi frisebb verzió, amitől mondjuk a teló is kicsit jobb, esetleg maga a szoft is gyorsabb, vagy több mindent tud, vagy nem tudom. Bocsi a tudatlanságért, eddig nem volt droidos telóm
A válaszokat előre is köszönöm.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bruti01
őstag
válasz tariattila #34390 üzenetére
van erröl esetleg valami részletes leirás?
-
Szakiii
addikt
válasz GrooveHero #34393 üzenetére
2.3.6 JVU a legújabb rá de ez első hsz.ban benne van. ICS sajnos hivatalosan nem lesz rá de már nem kell sokat várni és kész a hibárlan ics többen már most is azt használják szóval már napi használatra alkalmas ics már most is van.
-
Szakiii
addikt
válasz GrooveHero #34396 üzenetére
Szerintem jobb lesz mint a sima hisz live oc van benne, v. c. és még sok minden ami alap rendszerben nincs. De nagy alapvető eltérések nincsenek.
-
johnny_gold
tag
válasz GrooveHero #34393 üzenetére
Hivatalosan valószínűleg nem kapja meg, nem hivatalosan biztosan megkapja, már most is vannak elég stabil 4.0.3 ROM-ok rá...
-
GrooveHero
addikt
válasz Szakiii #34398 üzenetére
Értem,köszi. Mostmár csak egy telefon kell Na az ami nincs, pénz nincs, szal még 1 darabig csak álom lesz a galaxy s
Vajonm eddig lehet még kapni szted? mert mondjuk elég sokára lenne rá még pénzem. Remélem még sokáig gyártják.,nehogy az legyen, hogy lesz rá lóvé, oszt a teló meg már nem kapható.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest