- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
Teamhacksungról ha downgradelni szeretnék hivatalos független legfrissebb romra (2.3.3 JVN) akkor elég mindent wipeolnom és utána odinba repart nélkül az 1 fájlos cucc mehet fel a pdahoz?
-
m4rk.89
aktív tag
-
Viktor89
aktív tag
Nem tudjátok,hogy mit jelenthet az a kormány alakú ikon amit néha magától kirak a telefon az értesítési sávra és amikor lehúzom akkor azt írja,hogy kapcsolja ki az autó üzemmódot,ám amikor rámegyek nem történik semmi. Régen nem csinálta ezt.
-
logarithm
őstag
válasz Motion_Blur #34561 üzenetére
-
Szakiii
addikt
válasz Motion_Blur #34561 üzenetére
-
Weeman1
veterán
-
Bastee
tag
Közel egy hétig szenvedtem, hogy mobilnetet csiholjak, állítgattam mindent, se B14-en, se B15-ön, semmilyen Kernellel nem lehetett életre kelteni... (jó a variációk sora nem volt hosszú ) Nekem pedig nagyon fontos az internet! Ha nem akarnék netezni rajta, valami 5évnél régebbi Nokiával járkálnék...
Visszatértem GB-re, és várok. Pedig az ICS nagyon tetszett! Kivétel az ébresztő beállítása. Milyen buta dolog, hogy ha túltekered a 0 vagy 59 percen akkor az óra is változik. 6:05-ről 6:55-re nem tudod úgy állítani, hogy visszatekersz 10-et a perc állítón. Előre kell 50-et különben 5:55 lesz az idő :S -
lafaty80
addikt
Másnál nincs probléma sammobile belépéskor? Nem ír hibát, de nem is enged be..
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Tonyk
veterán
válasz Szakiii #34560 üzenetére
"Hivatalosnál szerintem a kies a legjobb"
Ezmiez? Ezzel mit szerettél volna mondani?
Ez kb. olyan mint amit az előbb kérdezett a nejem. -10 fok van odakinn, vett húst, hús a kocsiban. A kocsival kinn áll még vagy 6 órát. Megromlik-e a hús? Meg - mondom, de előtte megfagy...
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Eternitys
aktív tag
Valaki leírná ide és betetetné az 1. hsz-ba, hogy Gingerbread-et pontosan hogyan lehet rootolni sgs-en? Nekem nem sikerült Gingerbreak-el.
[ Szerkesztve ]
-
Miarák
csendes tag
Üdv!
Tudom ez nem S Plus fórum de itt úgy érzem hamarabb jön válasz
Ha én mondjuk úgy döntök hogy esténként kikapcsolom a telót hogy ne fogyasszon akkor az fog-e ártani a moblinak valamilyen szinten?
Válaszokat előrre is köszi! -
cselt
senior tag
Feltettem az RC4-et Devil kernellel. Kicsit talán lassabb, mint a B15, de abszolút használható.
Amire még nem jöttem rá az az, hogy hogyan lehet a főképernyőről azt a google keresőt eltüntetni? B15-ben megtaláltam, itt sajna nem.
Ill a redőnyt ha lehúzom, akkor oda hogy lehet kirakni widgeteket? Gondolok itt elsősorban a wifi bt és gps ki-be kapcsolására.[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
B15-re ezt valaki fel tudja rakni? Nekem aborted-ed írt ki. A smoke_transp_weather_clockmatch_update.zip - érdekelne.
Köszi! -
fo_di
őstag
akit érdekel, kinyitották a miui forráskódját
[link] -
Linkin
senior tag
válasz m4rk.89 #34581 üzenetére
Az elég érdekes Magyárán a JVU-val nem érsz semmit mert utána felteszel egy JVN-t ami ugye töröl minden JVU-s ICS-s cuccot magyárán felesleges feltenned a JVU-t de szerintem szarld le a hivatalosságot rakd fel a JVU-t+sema kernel majd utána EXT4 Formázás és jólesz
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
m4rk.89
aktív tag
válasz hülyegyerek #34582 üzenetére
Hivatalos romnál arra gondolok amit itthon kiadtak a kártyafüggetlen mobilokhoz legújabb vagyis 2.3.3, de ebből csak 1 fájlosat találtam, checkfus is 1 fájlosat tölt le és samfirmwaresen is egy fájlos van, ezért kérdezgetek. Ha fölösleges ICS után a 3 fájlos JVU akkor persze egyből megy fel a JVN odinnal (1 fájlos, pda részhez tallózva)
Linkin: Azért teszem teljesen gyári állapotba a telefont, mert se az ICS-t se a rootot nem használom ki, ezért nekem fölösleges.
-
Szakiii
addikt
Mintberry-nél próbálta már valaki a magyar nyelvet? Nekem utoljára nem volt jó.
-
htaos
tag
Szia!
Tegnap már kérdeztem, hogy valamiért nem megy a naptár szinkron a Teamhacksung B15-ön. Azt írták, hogy azért, mert nem tettem fel a gaps fixet. Feltettem de ezután sem volt jó. Nincs valami tipped, hogy miért nem megy?
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
( V )
veterán
válasz Viktor89 #34584 üzenetére
az az autós üzemmód ikonja - elvileg akkor aktiválja a telefon ha Car kit-es tartóra teszed és bedugod, ill ha olyan appot indítasz el (pl Car Home) ami aktiválja ezt az üzemmódot! elvileg automatikus az ebbe az üzemmódba való be és kilépés.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
mandju
senior tag
válasz Szakiii #34590 üzenetére
Én tegnap mintberryre raktam magyar nyelvet és tökéletesen működik. a nyelv is és a rom is...
* JVC DLA-Z1 * xyscreen soundmax 4k ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * IMG Stageline STA800D * Lab Gruppen FP10000Q * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series 9.4.6 * VanDamme *
-
Bavid
senior tag
Nézze meg már valaki! Köszi.
-
bruti01
őstag
Teamhacksung B15 hogy kell fix-é tenni a proci tulhuzást? mert amint újrainditom visszaál alapra!
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest