- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Teamhacksung vagy ICSSGS? Melyik stabilabb jelen pillanatban?
-
sagit
veterán
válasz iistvan91 #34201 üzenetére
nekem is ilyenem van, nem kamu.. 20-45 perc kijelző használat pluszba.. attól függ hogy wifin vagy 3g-n
az első HSZ-ből átkerült a blogomra az ICS leírás.. oda várom az érdeklődőket
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
vinikorn
aktív tag
Ha előfizetek 3G-s internetre, hogy tudom legegyszerűbben ki-be kapcsolgatni az internetet? Nem akarom, hogy feleslegesen fogyassza az aksit amikor nem netezek.
-
Thief
aktív tag
Van egy kis problémám...
Próbálnám kikapcsolni az ext4 naplózást, a /dbdata-nál járok. Debug mód be van kapcsolva, CWM-ben vagyok, de a gépem nem látja a telefont. Hiába indítom el az adb exe-t és írom be hogy adb devices, nem látja. Valami megoldás esetleg valakinek? -
Thief
aktív tag
Inkább várok egy beta-t
-
Gabeboy74
tag
válasz gs.bence #34213 üzenetére
Én is így vagyok vele, de ez nyilván részben szubjektív is. Nálam a kamera működése kritikus pont, rengeteget használom (scannelés, jegyzetek, fényképek), úgyhogy a hibátlan működés alapvető. Az RC2.1-et pont ezért töröltem, mert ugyan működött - sőt, jobban, mint az akkor aktuális Build 13-ban - de nem volt az igazi. Az RC4-ben a leírás szerint minden funkciója működni fog. Majd meglátjuk.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
Beppe91
aktív tag
Hello, lenne még pár kérdésem, most készülök feltenni a THS ICS-t, ha titanium bakcupal csinálok mentést, azzal is vissza tudom rakni, és müködni fognak ics-n a progik? plusz a devil kernelnél mi a különbség a led és bln-es között? melyiket érdemes leszedni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Beppe91
aktív tag
válasz Motion_Blur #34217 üzenetére
ohh pont most kezdtem olvasgatni ezt a leírást köszi, viszont a titaniumosra még mindig nem találtam választ, csak a nandroid backup jó?
oo az jó, köszi sagit, akkor utolsó kérdésem és nekikezdek, wipeolni ugye rom felrakása elött kell, rom fel, utána egyből mehet a googlecucc és a faceunlock, majd el kell indítani a telót, vagy mehet még fel hozzá a kernel meg a modem is?és ezek elött kell wipeolni?
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Lehet hogy visszatérek boldogítani titeket.
Nem tudok elszakadni a Superamoled kijelzőtől.
Meg kíváncsi vagyok az ICS-re.Xiaomi 11T Pro
-
sagit
veterán
válasz Motion_Blur #34221 üzenetére
abban is kevés a ram.. hiába a bika cpu... ott vérzik el szvsz mindkettő telefon
mondjuk nekik van olyan kernelük ami elvesz jó sok ramot a gpu-tól.. de akkor meg az megy a levesbe
-
Weeman1
veterán
válasz Motion_Blur #34221 üzenetére
Á,dehogy.
A kamera nekem jobb,és van vaku is.+1 mag.
Csak az IPS nem jön be,Superamoled után.
Meg lenne egy jó lehetőségem.sagit
Igen,vadonka-nak vannak jó kernelei[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
-
akos727
senior tag
Ehhez nem tud valaki egy download linket? A 2, ami a linkben van nem működik
-
Sh4rKy
senior tag
Egy ici-pici véleményt írnék én is az ICS-ről... december eleje óta bitorlom a készüléket, előző telefonom is androidos volt (t-mobile pulse / huawei u8220) és azon is CM-es rom volt, ami baromira használható volt, ha az ember tudta, hogy mit hova hogyan állítson be.
Az SGS egy Darky féle ROM-al került ami nagyon jó volt, de sokszor sikerült megakasztanom, ami zavart, aztán jött egy JVZ + Sema kernel + kötelező finomságok... baromi jó volt, de nagyon nem bírta az akksija a kiképzést. Aztán jött a következő amit felraktam a sokak által szeretett JetPack v8.2... gyors volt, tényleg, de annyiszor befagyott, újraindult, hogy már idegesített... most jelenleg egy CM9 B14 + devil kernel van fent múlt hét péntek óta. Szinte hibátlan. Az egyetlen zavaró tényező, hogy néha-néha megakad az óra deepidle során a notibaron, de widgetek és a lock screen jelzi rendesen.
Nálam folyamatosan wi-fin van a teló itthon is, munkahelyen is, kettő közt meg megy a mobilnet, szinkronizálások be vannak kapcsolva (facebook, twitter, gmail, stb...) zenét is sokat hallgatok rajta, legfőképp a kocsiban kapcsolom rá a fejegységre. Néha egy-egy videót mutatok haveroknak, szóval elég sokat nyektetem. 82 órája megy a telefon egyhuzamban, restart és problémák nélkül. Egyszerűen tökéletes. Ami az elején vissztartott, hogy a viber nem megy ICS alatt egyenlőre, de kiváltottam a WhatsApp nevű alkalmazással, ami most már jobban tetszik, mint a Viber, szóval ezt a problémát is orvosoltam. Az XDA-n olvasható Bug-ok közül semmi zavarót nem vettem észre, talán a kamera kevesebb beállítással rendelkezik, de ezt túlélem, ugyanis (szerintem) a felvételek minősége javult.
Röviden tömören ennyi lenne az én véleményem. Pár kép az aktuális állapotokról... (a töltés annyi ideig tartott amig egy két nagyobb fájlt másolgattam...)Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Onix
csendes tag
Nos, akkor tőlem is pár tapasztalat, Team ICSSGS vs THC vel kapcsolatban.
Mindkettő fent volt. RC3.1 és THC B15 is.A THC B15 ahogy fogalmazott az egyik kolléga valóban kiforrottabb.
Tetszik benne a redőnyön a wifi, bluetooth, gps stb gyors kapcsoló lehetőség (de nem tetszik az, hogy akad a redőny lehúzása.)
Tetszik az hogy a launcher testreszabható, oldalak száma animáció típusa.
Szóval az extrák tetszenek!
Ami nem tetszik, a boot animáció csúnyább, mint a Team ICSSGS verziójában. (Bár tegyük hozzá a boot idő jobb.)
Az animációk többsége darabos, de van ami szép sima. Pl a launcher főoldalon az utolsó lap befordulása szép sima, az appdrawner-ben is smooth a lapozás, a beállítások menüben jó az overglow , de pl egy elem kiválasztásánál a kék színátmenet előtűnése nagyon darabos és sok más - most nem említett - szituációban is ilyen kétoldalú a dolog.
A launcher érthetetlen okból sokszor "építi újra" a főoldalakat, home gomb nyomása esetén. Team ICSSGS-ben nálam minden sima volt. Ami ott nagyon nem tetszett, hogy nem találtam beállítást arra, hogy legalább a kezdőlapok számát meghatározzam.Kamera mintha THC-n jobb lenne. Vételi jelek nálam egyformák, akuumlátor időre nem tudok mit mondani, nem azonos körülmények között és nem azonos ideig teszteltem.
Véleményem szerint mindkettő alkalmas mindennapi használatra, de ha kijön a javított RC4 azonnal rakom fel, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Teamhacksung's B15
Nyugis használat mellett...
Nekem tetszik..[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Adatroaminghoz mit kell beállítani? mert ma voltam Ausztriában, és nem ment TH ICS B15, data roaming engedélyezve volt a beállításokban.
-
törölt tag
ICSSGS RC4 kijött, ha erre gondoltál.
-
Motion_Blur
félisten
Én is mutatok egy "nyugis" használatot:
2,5 óra beszélgetés, kb. 15 sms + napi pár Gmail sync.
Fotózás, videózás is volt de nem tudom mennyiStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Beppe91
aktív tag
A THS 15-höz tudtok facebook szinkronizációt? örültem neki, hogy onnan le tudtam szinkronizálni a névjegyeket, de itt most nem találok olyat, a szinkornizációnál.
Ja és a gyári időjárás widget csak nekem ír jelenleg budapestre 25fokot?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Motion_Blur #34232 üzenetére
az ilyen nyugis használatot sosem értettem
ez használat: (reggeltől estig gyepa)
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
RC4-ben lesz újra tessék kivárni.
-
kopi73
tag
válasz johnny_gold #34235 üzenetére
Nekem a JVU-ban a névjegyzékben megjelenek a facebook konkaktok.
-
Beppe91
aktív tag
válasz johnny_gold #34235 üzenetére
nekem is JVT volt fenn és volt sns facebook szinkronizáció. Az is 2.3.4, szóval akkor ICS-n ezt nem lehet elővarázsolni?
-
Beppe91
aktív tag
na pont lejárt a szerkesztési időm.. szóval azóta elöjött magától a facebook szinkronizáció, nem tudom mitől de a lényeg h megoldódott.
-
rasky
senior tag
Az ICSben nincs benne alapból a statusbar elrejtése?
-
bck.ek
tag
valaki tudna ajánlai vmi jó mod-t?
-
Beppe91
aktív tag
válasz papp_no1 #34243 üzenetére
Hát nekem se jelezte, aztán beléptem neten a facebookomba(de nem biztos, hogy ez miatt), de utána megnéztem és már megjelenik a fiókok és szinkronizációnál a facebook, csak hiába nyomok rá semmi nem történik. viszont most a gmail szinkronra is hibát ir és piros a jele. Remélem helyreáll, fontos lenne nekem a facebook névjegyek, legtöbb telszámom onnnan volt.
-
bck.ek
tag
vki tudna segíteni h tudom visszarakni a gyári mod-t ? :S
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest