- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Onix
csendes tag
válasz hargimalac #34152 üzenetére
Fel lehet rakni. Olvassátok el az utolsó oldalakat a hozzászólásoknál. A Google Code os oldalukon a letöltéseknél, ha a legördülő menüből azt választjátok, hogy minden letöltést mutasson akkor ott lesz amit kerestek.
-
johnny_gold
tag
Nem fasza minden más, visszavonták az egészet, mert WiFi-vel és nettel gondok vannak, nem véletlenül nem lehet már letölteni... Egyébként sem hiszem, hogy THC-nál jobb lenne, az sokkal támogatottabb, kiforrottabb ROM...
Más: Bejelentették a Galaxy S Advance-t [link]
Dual core, 768 MB RAM, 14,4 Mbps HSPA -
Motion_Blur
félisten
válasz johnny_gold #34154 üzenetére
20k-t rádobnék az enyémre, többet nem ér
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sagit
veterán
válasz Motion_Blur #34158 üzenetére
én is csak a ram miatt
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
titán
válasz johnny_gold #34154 üzenetére
Hmm, ez egy optimális kütyünek tűnik. Több RAM, dualcore, minden ami ennél problémás. Kérdés csak, hogy milyen lesz a közösségi támogatása.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Beppe91
aktív tag
Hello.
Mit tudtok nekem mondani erről az ICS 4.0.3 Teamhacksung B14-ről? úgylátom elég sokan ezt használjátok, még nem raktam fel egy ics-t se, de kiváncsi lennék rá, mindennapos használatra már lehet használni? vagy azért még inkább csak teszt rom?Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
olcsii
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék tőletek, a B15 ICS tettem fel de nem tudom előhozni a sim telefonszámokat, és az sms backuppom sem tudja előhozni a régi smsket amit elmentettem előtte.
Előre is köszönöm.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Motion_Blur #34168 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez miben jobb/nyújt többet mint a JVU. (és persze nagyon örülnék, ha a hátrányokat is le tudnátok írni)
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Vic61
senior tag
válasz dbalazs123 #34169 üzenetére
Részemről csak annyit, hogy MÁS... Meguntam a "régi formákat", mindet kipróbáltam...
Nekem bejön...
Nem gyorsabb, nem simulékonyabb, egyszerűen csak MÁS... ki kell próbálni, senki nem veszít semmit, legfeljebb pár percet egy nandroid mentés-visszaállítássalSamsung Galaxy Fold
-
dbalazs123
aktív tag
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogyha memory leaket tapasztalok a vasamon, akkor milyen módszerrel tudom kideríteni, hogy ezért melyik app a felelős?
-
D1L1ZS
őstag
válasz dbalazs123 #34171 üzenetére
Abból a buglistából nem hinném h olyan sokat észre veszel a 7köznapi használat során...
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
sagit
veterán
válasz dbalazs123 #34174 üzenetére
gpu tuning, gpu gyorsítás, deep idle,lulzactive governor, elforgatás animáció, nincs wifi dobálás, nincs phone fc
[ Szerkesztve ]
-
Onix
csendes tag
válasz dbalazs123 #34174 üzenetére
Logikusabb felépítésű az egész launcher, a beállítások menű. Szerintem szuper, hogy a widgetek végre előnézeti képpel, az alkalmazások mellé kerültek. A Roboto betűtípus tisztább egységesebb képet ad a rendszernek, az ICS hez igazított google alkalmazásokról nem is beszélve. + Nálam gyorsabb kicsit a Market, mint gingerbread-en, hirtelen talán ennyi. Jah és a galéria, illetve a névjegyek rész szuper lett, áttekinthetőbb szebb gördülékenyebb!
[ Szerkesztve ]
-
cselt
senior tag
Teamhacksung B15-el ma hívtak és egyszerűen nem bírtam felvenni, nem reagált semmire a kijelző. Miután letette egyből jó volt minden fel tudtam oldani és vissza is tudtam hívni. Remélem ez csak ilyen egyszeri alkalom vol :S
Lehet ez a semaphore kernel miatt? -
dbalazs123
aktív tag
-
lafaty80
addikt
válasz dbalazs123 #34179 üzenetére
Hát nem tudom, nekem mindenféle tuning nélkül is volt 1-2 reset random.
De ami nagyon idegesített az a böngészők tartalom betöltése.De amúgy tetszett... elsőre.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
sagit
veterán
válasz Motion_Blur #34178 üzenetére
persze, live oc a neve
-
sagit
veterán
válasz Motion_Blur #34182 üzenetére
itt le is írtam hogyan kell kb belőni
-
CHIPman
nagyúr
-
Beppe91
aktív tag
válasz Motion_Blur #34168 üzenetére
Ohh nagyon kösszi a válaszokat neked is, és Vic61-nek is, akkor sztem neki is állok felrakni, csinálok egy titanium backupot, aztán mehet, esetleg annyit tudnátok segíteni, hogy honnan melyik verziót töltsem le, esetleg van valami különbség a telepítésbe egy 2.3-hoz képest?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
CHIPman
nagyúr
válasz Motion_Blur #34186 üzenetére
Jó, hogy linkelted, majdnem elfelejtettem.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Beppe91
aktív tag
válasz Motion_Blur #34186 üzenetére
ohh minden cwm, akkor márcsak az az egy kérdés, hogy milyen alapra?
-
D1L1ZS
őstag
válasz Beppe91 #34185 üzenetére
Tiszta telepítés esetén én ugy szoktam csinálni; külső sd kivesz; JVR stock rom fel reparttal; majd belső sd format sz géppel; belső sdre felmásolom a THS ROM aktuális verzióját +gapps+CM7 legfrisebb nightly+CM7 hez való JVO modem. Majd semaphore 1.6.0 JVR kernel fel; repart+autoreboot NE legyen bepipálva. Ha fenn van a sema kernel; aksi ki be majd be recoverybe. Advanced menüben wipe dalvik cache. Mounts and storage: wipe system, cache, data, datadata. Visszalépve wipe cache partition a legvégén pedig wipe data factory reset. Utána install zip from sd card onnan feltolom a CM 7 nightlyt; ha kész és felállt vissza recoverybe ott megint wipe amit az előző lépésben irtam. Majd install zip mehet fel a THS BUILD; ha felállt vissza recovery majd gapps telepités; illetve modem a következő. Fontos h a külső sd ki legyen véve!
-
Beppe91
aktív tag
válasz D1L1ZS #34190 üzenetére
Huuha ez nem egyszerű, nem pontosan értem, hogy alap jvr, aztán ths, akkor minek rakod utána még a cm7 nightlyt, ahhoz lévő modemet, aztán sema, majd megint ugyanaz a cm7nightly? és megint ths? ugyanazt ennyiszer miért kell feltenni, plsuz a gappsről írhatnál valamit, mert sejtésem nincs mi, és mikor kerül fel a devil kernel?
ohh értem akkor gapps oké, így már logikus a rövidítés akkor márcsak ezt a pár fölös kört kéne kicsit lejjebb redukálni ha lehet, ha most sima jvt-re felteszem cwmből, és utána wipeolok, meg factory reset meg minden, aztán kernel és modem, az nem lesz tiszta?
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Live OC nem csökkenti a GPU élettartamát?
-
D1L1ZS
őstag
válasz Beppe91 #34193 üzenetére
Lehet h kicsit összecsapottnak tűnik a leirásom...de siettem.
Nah akkor
1 Külsö sd kivesz
2 JVR reparttal fel
3 Belső sd format sz.géppel
4 Belsö sdre felmásolni THS ROMot+CM7 nightly+gapps+CM7 JVO modem+ Devil kernel
5 Sema kernel fel
6 Recoveryben wipe dalvik cache+ Format system/cache/ data/ datadata+ wipe cache partition+ wipe data factory reset
7 Install zip--->CM 7 fel
8 Recoveryben 6os pont wipeok
9 Install zip--->THS BUILD 15
10 Recoveryben install zip gapps
11 Devil kernel
12 CM 7 JVO modemSAGIT: azért szoktam kivenni mert nálam mikor legelőször raktam fel a THSt bootloopolt CM 7 telepitésénél. Érdekes módon miután kivettem a külső sdt pöccre felment...lehet h nem azért volt...de én azóta minden romolás előtt kiveszem.
[ Szerkesztve ]
-
cselt
senior tag
Huh most befosatott kicsit ez a live oc.
Megcsináltam ahogy sagit leírásában volt. A 125%-ot viszont nem bírta, folyton újraindulgatott és nem is tudtam visszaállítani. Leszedtem xda-ról az nstools topikjából a visszaállító zip-et, de csak nem akart jó lenni, elindult a teló és kb 1 perc után összeszarta magát és teljesen befagyott. Már majdnem repartoltam, de még nyomtam előtte egy wipe cache/dalvik cache-et, amitől szerencsére helyrejött.Úgy látszik az én telómnak sok a 25%-os oc.
-
Beppe91
aktív tag
válasz D1L1ZS #34196 üzenetére
áhh így jobban értem már köszi, de még mindig nem tiszta minek teszed fel kétszer ugyanazt? plusz miért kell a cm7 fel? Legfőbb kérdésem, hogy ha most csinálok cwmből wipe-t,factory resetet és utána teszem cwmből fel a ths build 15-t majd utána kernel és modem, az mennyire tisztítja ki a system-et meg az alap romot? szóval minek tegyek fel tiszta jvr-t, ha utána factory resetelek és felteszem az ics-t cwmből azzal még az alap jvr is eltünik nem? mert új alap rom váltja fel, vagy rosszul tudom?
-
D1L1ZS
őstag
-
D1L1ZS
őstag
válasz Beppe91 #34198 üzenetére
Nem rakok fel semmit 2x! Ezt nem értem mire gondolsz... CM 7 sztem azért kell(het) mert az előkésziti a THS nek a terepet ugymond. Magyarul volt már olyan nálam, h sima JVRre akartam közvetlenül feltolni a THSt de bootloop lett belőle. Igy ahogy leirtam akárhányszor csináltam mindig pöccre felment minden. Amit pontokba szedtem az clean installnak felel meg. A te esetedben ha nem akarsz odinozni stb akkor elég a wipeok CWMben majd mehet fel a THS build+gapps+modem+kernel.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest