- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Az S8000-est már ne vedd figyelembe.
Ha már kötözködés, mikor adták ki a KM900-at? Valahogy senki nem hangoztatja hogy késtek.
A kisebbik chaebol beintett a samsungnak.
Mindenki ugyanarról a litván oldalról szedi a hülyeséget. Legalább linkelik és ezzel is nő a látogatottságuk, utoljára az életükben.
-
AS
félisten
Videó:
linkKockák leszünk
-
copin
őstag
Arányszámolással 2,9"-et kaptam, ami a kerekítések és az egérkezelésemnek hála simán lehet 3,1" is. 3,7" viszont garantáltan nem férne be. Fene, ezt egy fanboynak kellene kiszámolnia, nem nekem.
-
elektro
aktív tag
Mikor megláttam,elsőre az jutott eszembe hogy így lekerekítve nincs meg az a pda varázs,szerintem is most jó az omnia külalakja ahogy van.
TOrnadO: valóban az lenne a legjobb ,ha a user tudná eldönteni ,milyen op rendszert használ,ízlések és pofonok én a wm-et szeretem jobban.
-
Enjoy
addikt
Alig várom már a további képeket.
Elsősorban a telefon teteje és hátulja érdekelne.
Nagyon remélem, hogy ebből már nem hagyják ki a 3,5mm Jack-et, mert már Omniánál is emiatt húztam a számat... (ill. azt is remélem, h nem lesz rajta ilyen kis fityegős sapka, mint pl. a HD-n) -
Gubro
senior tag
Kép beszúrva.
-
erdoke
titán
válasz
babosmiki #31 üzenetére
Egy 3-4 mm-rel szélesebb kijelző már pont határeset. Mindegy, ki kell próbálni, és utána dönteni. Nekem a T-Omnia is megfelelne (800 MHz proci, 3,3" WVGA kijelző kvázi az Omnia dobozában).
Szerk: Maga a chipset eredetileg 5 MP-ig támogat fényképezőt, de azóta módosíthatták.
-
-
Xever
csendes tag
Találtam videót a telóról. Háááát, szerintem a WM inkább kárára vált mint előnyére (már ami a kezelhetőséget illeti). Ráadásul a videóban azt mondják csak 5 MP-es kamerája lesz nem 8.
-
törölt tag
szerintem ez úgy fog kinézni, hogy a kijelző 16m színt tud, mert így mehet egy gyártósoron egy rakás másik telefonéval, és közben effektíven 65 ezer színt fog egyszerre megjeleníteni a rendszer.
szerintem amúgy ez nem wimo kérdése, bár ne mvagyok benne biztos, de a kernel szinten lehet valami vele, mert másik (wince alapú) telefonnál olvastam egy csomó szívást akörül, hogy legalább néhány alkalmazás 16m színt kezeljen, mint a videólejátszó meg a képnézegető (a többinél nem igzaán lényeges).L3zl13: multitouch legközelebb a wimo7-ben, ha lehet adni a hírekre...
-
copin
őstag
Valami nem stimmel a kijelző körül. Vagy a méret, vagy a felbontás fake, a nyitó hozzászólásban.
-
erdoke
titán
Nekem elég lett volna, ha az Omniához képest max. 1-2 mm-rel szélesebb ketyerét terveznek, amibe éppen belefért volna egy kb. 3,4" kijelző. Már a szifonét se érem át rendesen hüvelykujjal egykezes használatkor, ez pedig kb. ugyanolyan széles lesz. Pedig az átlagnál jóval nagyobb kezem van...
-
Xever
csendes tag
Nem értem én a Samsung üzletpolitikáját...
Ez kb ugyanaz mint az i8910 csak jobb kijelzővel, nagyobb beépített memóriával és windowssal(na jó speciel ez hátrány). Ha már egyszer saját modelljüknek csinálnak versenytársat miért nem vártak még néhány hónapot, hogy legalább eladjanak belőle néhányat? Vagy miért nem mindjárt ezzel rukkoltak elő?
-
Enjoy
addikt
Azért ekkora kijelzőn egész magabiztosan lehet böködni a kijelzőt..
De vannak akik, nem tudnak élni fizikai qwerty nélkül, számukra elég gyér felhozatal van ilyen szinten... De sztem tuti hoz a samu, ne féljetek -
Gergi
senior tag
Vajon ennek már kapacitív kijelzője lesz?
-
Enjoy
addikt
Atom jóóó
Ez lesz Omniám utódja
Kell kell kellRáadásul AMOLED kijelző , nagyon jóóó
Imádom a WinMobiletPersze kell majd hozzá egy-két főzött ROM, h elérje a maximumott, szóval várom-várom-várom
-
L3zl13
nagyúr
Multitouch? 3D gyorsítás?
-
AS
félisten
Kaptok képet is
De valószínű több infó majd 15-én
Képet majd egy Moderátor szúrja be az elsö Hsz-be)
Elvileg ebben is lesz 3d kocka menü ( mint a S8000 kis tesoban ami szintén nem hivatalos) -
runner 125
nagyúr
Őőő a full qwety elmarad alóla?
Üdv.M
-
Kickass
őstag
és akkor vissza is térek az Omniához, a kijelző szvsz nagyon gyenge pontja az elődnek
a 16millió színre azért én is kiváncsi leszek, sztem az nem annyi leszképeket várjuk
szerk.: jó lenne ha a stylus problémát is megoldanák és vmi kevésbé otromba és telefonra káros megoldással állnának elő (becsusztatható stylusról remélem már hallottak
)
-
AS
félisten
Igen jön az OMNIA 2 Samsung egyik legsikeresebb készülékének az utódja!
Kép méh nincs ( de még ma lesz)
Tudás:
3.7 colos 480 x 800,felbontású AMOLED kijelző
16 millió szin ( de Windows azt hogy támogatja?)
Windows Mobile® 6.1 Professional ( később 6.5 re frisithetö )
32 GB belső memória (nem biztos)
5 megapixels AF kamera, dupala led
VGA videó 30 FPS
118 x 59.6 x 11.9
WIFI,GPS, HSDPA
Qualcomm MSM6290 + S3C6410
Bejelentés 15. énVagyis kapunk egy szebb nagyobb kijelzős omniát, jobb kamerával
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest