- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
szögezzük,le abszolút amatőr vagyok, fotózás terén ,de szeretek fotózni nagyon telefonnal,....az N82 szürke piaci premierje óta csak xenon telóm volt...(kb 3 N82,és 1 db N8) ezekkel kb olyan 250 gb fotót/videót készítettem....
arra akarok kilyukadni,hogy egyetlen egy okos telefon nem überelheti,a xenon vakus telókat....(N82,N8,és most már ugye a 808)
lehet,hogy délután 2 kor napfénybe,lehet jó képeket csinálni más okos telefonnal is,feltéve ha a kezed nem mozdul meg egy mm-et sem(és a legtöbb okos telón még dedikált exponáló gomb sincs,így ezt még nehezebb kivitelezni),és akit fotózol,ő is mozdulatlan.Na most ezt szürkületben,vagy olyan szobában ahol kevés a természetes fény,ezek a fenti feltételek,sokkal jobban fontosak...a sötétről meg ne is beszéljünk...
N8ról váltottam,barátaim nyomására androidra....SGS+,ra majd rá egy héttel eladtam SII re cseréltem...azt kell,hogy mondjam,hogy az SII kamerája egy rakás szar...legalábbis,legtöbb szituációkba amiben fotózok,arra mindenképpen tökéletesen alkalmatlan...
pl voltam a hétvégén Depeche Mode klubban,és a 6. kép után befejeztem a "party fotózást" az SII-vel...a Barátom N8-át elkértem,azzal az összes kép sikerült.
úgy,hogy nagyon klassz az Android,csodás dolgok vannak benne,csak tátom a szám,de nagyon hiányzik az S60(FM transzmitter,kikapcsolt állapotban ébresztés,és az óra kijelzés lezárt billnél,dedikált fotó gomb.../sokkal hamarabb fotózásra kész a cam. ez a másik előnye/)
és az N8 kamera és a xenon párosítása miatt.úgy várom,hogy 100 alá essen a 808 ára és azonnal megszerzem,és akkor a 2 telefon kiegészíti egymást(808+SII)
de legjobban azt várom,hogy legyen olyan telefon,ami xenon vakus,plusz ledes,plusz infrás,2 sim kártyás,android legyen rajta,de tudja azokat is amit csak az S60,és hardveresen legalább olyan mint SIII.....tudom 2025-re talán lesz ilyen :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest