Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gti16v

őstag

válasz Kapanyél #25 üzenetére

szögezzük,le abszolút amatőr vagyok, fotózás terén ,de szeretek fotózni nagyon telefonnal,....az N82 szürke piaci premierje óta csak xenon telóm volt...(kb 3 N82,és 1 db N8) ezekkel kb olyan 250 gb fotót/videót készítettem....

arra akarok kilyukadni,hogy egyetlen egy okos telefon nem überelheti,a xenon vakus telókat....(N82,N8,és most már ugye a 808)

lehet,hogy délután 2 kor napfénybe,lehet jó képeket csinálni más okos telefonnal is,feltéve ha a kezed nem mozdul meg egy mm-et sem(és a legtöbb okos telón még dedikált exponáló gomb sincs,így ezt még nehezebb kivitelezni),és akit fotózol,ő is mozdulatlan.Na most ezt szürkületben,vagy olyan szobában ahol kevés a természetes fény,ezek a fenti feltételek,sokkal jobban fontosak...a sötétről meg ne is beszéljünk...

N8ról váltottam,barátaim nyomására androidra....SGS+,ra majd rá egy héttel eladtam SII re cseréltem...azt kell,hogy mondjam,hogy az SII kamerája egy rakás szar...legalábbis,legtöbb szituációkba amiben fotózok,arra mindenképpen tökéletesen alkalmatlan...

pl voltam a hétvégén Depeche Mode klubban,és a 6. kép után befejeztem a "party fotózást" az SII-vel...a Barátom N8-át elkértem,azzal az összes kép sikerült.

úgy,hogy nagyon klassz az Android,csodás dolgok vannak benne,csak tátom a szám,de nagyon hiányzik az S60(FM transzmitter,kikapcsolt állapotban ébresztés,és az óra kijelzés lezárt billnél,dedikált fotó gomb.../sokkal hamarabb fotózásra kész a cam. ez a másik előnye/)
    és az N8 kamera és a xenon párosítása miatt.

úgy várom,hogy 100 alá essen a 808 ára és azonnal megszerzem,és akkor a 2 telefon kiegészíti egymást(808+SII)

de legjobban azt várom,hogy legyen olyan telefon,ami xenon vakus,plusz ledes,plusz infrás,2 sim kártyás,android legyen rajta,de tudja azokat is amit csak az S60,és hardveresen legalább olyan mint SIII.....tudom 2025-re talán lesz ilyen :-)

Új hozzászólás Aktív témák