- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
domerator #13753 üzenetére
Nézd... neked az szúrta a szemed, hogy nem tettem offba; nekem az, hogy szóvá tetted. Értem én a logikáját, de néha egyáltalán nem érzem úgy, hogy offba kellene rakni. Jelen esetben sem, mert - függetlenül attól, hogy egy nicken csattant az ostor, én egy jelenséget figuráztam ki. A műkörmösben sokkal több volt a "személyeskedés", mint ebben. Hadd ne hozzam már Exupery rókáját ide: nem vagyok megszelídítve... csak nickek vagytok, én is nektek, kivéve jónéhány embert, akinél ez virtuális barátsággá alakult, mint pl. Zsolt, vagy Tim. De távolról sem akartam személyeskedni veled. Ilyen száraz, abszurdokra épülő, ironikus humorom van. Amellett régi gerillaharcom, - 2008 óta - hogy ne legyünk már annyira sótlanok, véletlenül valaki írt valami vicceset, vagy kicsit irodalmibb stílusban reflektált, mindig akadt valaki, aki elkezdett röfögni: ez egy szakmai topik és ... bla-bla. Olyan a jelenség, mint a Krúdy novellában Bodó tekintetes uram, aki a vármegyei tanácsban a kandallóból kipattanó szikra által rókaprémes köpenyestől felgyújtattatott, s amikor a lángok már a haját nyaldosták, az elnök rászólt, tekintetes uram, ég a mentéje! - Mire Bodó tekintetes uram ízes latinsággal reccsent vissza: maradjunk a tárgynál, tekintetes uraim! Ettől eltekintve sokaknak nyújtottam tanácsot, magyarázatot, amennyire egy jól képzett júzertől telik.
Végezetül: Száraz vicc volt a válaszom, nem egyéb, de ha megbántottalak vele és személyeskedésnek vetted, megkövetlek érte: elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest