Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt két megfigyelésem a Telephony Layer hibával kapcsolatban, ami látszólag nem függ össze:
1: Vidéken gyakorlatilag sohasem problémázott, de Budapesten szinte használhatatlan volt a telefon alapértelmezett SoC beállításokkal (mindenféle Advanced menüs Baseband, Performance menüs CPU, vagy AeroKernel OC piszkálódás nélkül).
2: mióta olvastam az XDA-n, hogy volt akinek a CPU frekvencia / Vsel babrálás megoldotta a hibát, elkezdtem tuningolni (próbálom megkeresni a legmagasabb és legalacsonyabb stabil lépcsőket, majd ha ezek megvannak mielőtt megőszültem, akkor talán keresek egy-két közteset úgy, hogy beállítok egy-egy fix kombinációt a felsőre és performance governor mellett nyúzom legalább fél órán át a Stability Test-el)
Mióta piszkálom a freki/Vsel-t, azóta vidéken is reprodukáltam már Telephony Layer hibát alacsony és magas frekvencia mellett is, így a konklúzióm az, hogy két dologra érzékeny:
- instabil CPU: abszolút értelemben túl magas frekvencia vagy a frekvenciához relatívan túl alacsony Vsel
- abszolút értelemben túl alacsony Vsel (még akkor is, ha egyébként stabilnak tűnik a CPU a stresstest-el, mert se a teszt, se az OS nem fagy le, csakis a Telephony Layer száll el egész gyorsan, aztán nyúzható tovább a CPU)Tehát Telephony Layer hiba esetén szerintem érdemes újratuningolni az egész frekvencia / Vsel táblát. A kellemetlenség viszont az, hogy Live! OC mellett nincs DeepSleep. Ha lenne, akkor megelégedtem volna két aktív lépcsővel is, pl. DS, 600, 1300, de DS hiányában így idle-ben is 600-on jár a CPU. ~600 alá viszont azért nem érdemes mennem, mert mindenképp magasan kell tartani a Vsel-t, ami sokkal jobban növeli a fogyasztást, tehát pazarlás nem kihasználni az adott Vsel mellé elérhető legmagasabb órajelet. De még az is lehet, hogy abszolút értelemben az alacsony frekvencia is okozhat Telephony hibát még magas Vsel-el is (az XDA topikban először erre gyanakodtak).
-
Cors
tag
válasz
anonymus89 #27738 üzenetére
sikerült a room csere, de az istenért nem tudom feltenni a superuser-t, vagy 5-6 SOC programmal próbáltam, de semmi.
-
pritor
tag
Sima DEFY-re(Motorola Defy MB525 SOC-os ) melyiket telepítsem [link] CM9 vagy CM10? Quarx vagy Epsylon3 között mi a különbség?Amit letöltési linket van ott sok link van , legrégfrissebb feltöltésből szedjem le a két fájt?
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Na megjött az emlegetett Defy. Gyorsan be is kapcsoltam, hát az akksi csutkára lemerült, úgyhogy jelenleg töltőn pihen a kicsike. Elkezdtem olvasgatni a kamerás dolog után, és erre bukkantam:
"Újabb lényeges szempont lehet még az is, hogy a BAYER modulos Defykre könnyen telepíthetők a Defy+-os (azaz a frissebb Gingerbread kerneles) romok is. (Elvileg a SOC modulosokra is, de a kamera ebben az esetben nem fog működni)."
Elképzelhető, hogy BAYER modulos Defyre való romot akart feltenni haver a SOC modulos Defyre és ezért nincs kamera? Konkrétan úgy néz ki a dolog, hogy elindítom a kamerát, megjelenik minden aminek kamera módban meg kell jelenni (keret, középen az a kis fókuszáló izé), csak kép nincs. Nagy feketeség.
Rootolni gondolom sikerült neki, különben főzött romot nem tudott volna felrakni rá. Azért a biztonság kedvéért RDS Lite programmal és rootolnám mégegyszer. Abból lehet baj? Keresek hozzá való sbf filet.
Valaki tudna nekem konkrét linket adni egy jól működő (magyar nyelvű), akkor SOC modulos Defyhez való stabil főzött romhoz, és a hozzá való gapps-hoz? Ha lehet kkor JB kellene rá szerintem. Havernak az tettszett, ahogy nézegette az enyémet.Tippeket, tanácsokat köszönöm szépen előre is.
Üdv
-
szoke12
őstag
válasz
pete_21 #25191 üzenetére
A lencsét így is meg lehet állapítani:
Letöltöd a Catlog alkalmazást.
Ezután elinítod a Kamerát, majd kilépsz belőle.
Visszalész a Catlogba, és a keresőjébe beírod: camera.
ekkor leszűri a sorokat, és vmelyikben az elején ott lesz, hogy "a ..... device detected".
a ontok helyén vagy BAYER, vagy SoC áll. -
peter077
aktív tag
[ROM][GB][2013.03.18]MS2Ginger, 720p, panorama - 2nd-system, multiboot,softsimunlock
A ROM még teszt fázisban van!
MS2Ginger 5.0 testing (big thanks to quarx and all 2nd-bootdevs)
- 2nd-boot
- 2.6.32.9 - custom kernel based on DHT25
- added moto recovery that can install google test key signed zips. (CM roms) - maybe not work on all devices
- ext4/ntfs support
- only Bayer cam works (need to fix SOC cam)
- new brightness settings in framework-res.apk
- disabled button backlight !!! (framework-res.apk)
- more feature in futurePLEASE give some feedback!! Does it boot on BL7? Does it boot on SOC cam devices?
Install root dim from playstore if you have problems with red LED. -
peter077
aktív tag
válasz
adidas4death #21526 üzenetére
A proci és a chipset teljesen ugyanaz ( TI OMAP 3630), POWERVR (3D) grafikus gyorsítóval szerelve, csak az órajel különbözik, ill. a Defy-t két fajta kamera lencsével szerelték ( SOC és BAYER), a Defy+-ban BAYER modulos lencse van, ill. az akku kapacitását növelték a Defy+-ban.
Tehát röviden: a két telefon órajelben (800/1000MHz), akksiban különbözik és kamerában különbözhet.
Elég, ha az egyik topikban teszed fel a kérdést. -
norci84
tag
Ha defy+ t veszel akkor ezzel a kérdéssel felesleges foglalkoznod!A bayer lencséseket asszem rá lehetett bírni a 720p-s videófelvételre a soc lencséseket meg ha jól tudom nem!De ez a defy+ nál már lényegtelen,mert az alapban bayer lencsés!Ha hülyeséget beszélek csak nyugodtan javítsatok ki!
-
bepken
veterán
külsőleg semmi különbség nincs a kettő között...szerintem legalábbis nem lehet megállapítani külső jegyek alapján.
de egyébként minden MB526 bayer lencsés, tehát viszonylag egyszerű dolgod van, amennyiben Defy+ a kiszemelt példány
szerk: (#20847) Bici: lényegében az a különbség (már ami minket érint), hogy a bayer modulos készüléket rá lehet venni 720p videó rögzítésre is. (mondjuk fps növekedéssel nem jár...tehát szerintem értelmetlen
)
bayer = red lense = piros lencsés
soc = green lense = zöld lencsés -
bepken
veterán
válasz
Dark Archon #18752 üzenetére
"Ha neked az itteni romtól eltérő build numberes romod lenne, amit nem tudsz rootolni egyik rootoló programmal sem és a romod build numbere DFP-180 feletti és nem találsz hozzá rootoló SBF-et, akkor követheted ezt a leírást is, de ez esetben először mindenképpen telepítened kell a címben is nevezett gyári romot (az 1. lépéssorozat szerint) és onnantól már olyan verziójú, de szintén gyári romod lesz, amelyet a rákövetkező lépésekben (2. lépéssorozat) rootolni is tudsz."
ez annyit tesz, hogy hacsak nem "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-t látsz a tulajdonságokban, akkor előbb muszáj lesz feldobnod a "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-rel rendelkező gyári sbf-et és csak azután tudod feldobni a rootolt sbf-et. teccikérteni?
- a 180 azért egy mérvadó szám, mert az még BL6-os, tehát lehet rootolni az általad említett SoC segítségével is (de ezt ugyebár már kilőttük)
ja és majd elfelejtettem! akkor is muszáj leszel előbb a 2.3.6 4.5.1-134_DFP-231-es gyári romot felpakolni, ha OTA frissítést használtál.
ennek tükrében a többi kérdésed értelmét veszti, hiszen minden adatod odalesz (app-okat tudod backup-olni adatok nélkül, névjegyek, stb szinkronizálhatóak)
a megvásárolt programokat bármikor újra letöltheted, ez ettől az egésztől tejes mértékben független.M3oH! nem tudom, melyik CMX build-et próbáltad utoljára, de szerintem érdemes lenne kipróbálnod. valószínűleg pozitívan csalódnál
-
válasz
Dark Archon #18719 üzenetére
milyen a rendszered most?
ha itt visszakeresel szabof1 leirta mit kell nézni, hogy kiderüljün BL7 vagy BL6 a telefonod
ha BL6 akkor megy a SoC -
bepken
veterán
válasz
oliverkiss32 #18717 üzenetére
BL7-en szerintem továbbra sem működik...ha jól gondolom, Dark Archon kérdése erre irányult volna. - egyébként miért szükséges a SoC?
-
Lehet már SoC-cal vagy hasonlóval rootolni a telót?
-
törölt tag
Az előző hozzászólásom hozzád (is) intézett részéhez kiegészítésként megjegyzendő, hogy persze az is nagyon fontos, hogy a zseblámpaszoftver ne adjon túl nagy áramot a LED-re, mert akkor aztán tényleg hamar kiég, lásd az új custom kernel a régi SOC kameramodulos Defy-ok LED-jére túl nagy áramot adott, úgyhogy ki is égtek ezek a LED-ek - azóta Quarx javította a hibát.
-
törölt tag
válasz
YAS-dude #17957 üzenetére
(és (#17958) bepken
Ahogy a Defy-topikban ki volt vesézve, és ehhez a magam részéről ragaszkodtam: a háromtengelyes akcelerométer definitíve giroszenzor. Akcelerométer és giroszenzor nem ugyanaz, de a háromtengelyes akcelerométer és a giroszenzor ugyanaz. Tehát van giroszenzor a Defy(+)-ban. És ahogy domerator kollégával megvitattuk: ez a háromtengelyes akcelerométer (alias giroszenzor) megfelelő giroszkóp célú szoftver segítségével elvileg/gyakorlatilag képes lenne giroszkópként működni a Defy-ban (is). Az elvileg/gyakorlatilag kitétel arra utal, hogy a giroszkópként való működéshez (az adekvát szoftveren kívül) nem ártana egy pontosabb háromtengelyes akcelerométer alias giroszenzor, mert ezekben a mobiltelefonokban eléggé "nagyvonalúak" vannak - kivétel lehet például az iPhone, amely alkalmanként hirdeti is, hogy van neki giroszkópja (azaz van neki nagypontosságú háromtengelyes akcelerométere alias giroszenzora, és ehhez társítva egy giroszkóp szoftvere - ha igazak a hirdetéseik).
Persze nem ez az érdekes elsősorban, hanem hogy montressor kolléga kalibrálni akarja ezt a valamit, csak nem írja hogy mit ért ez alatt, hogy kalibrálni akarja.(#18081) lordyka: Ez valóban szép és logikus leírás, úgy gondolom, a custom kernel legfőbb fontosságát az adja, hogy erre majd a szakácsok korrektül fel tudják noszogatni az összes szükséges drivert, ergo megszűnnek a hardverváltozatok okozta problémák (lásd például SOC kamerás Defy), és teljesértékű ICS/JB oprendszert lehet rádolgozni.
-
nagyfater99
csendes tag
válasz
lordyka #16578 üzenetére
igazándiból szabof1-nek van igaza és tényleg soc-os defy-m van! és a kamera az hagyján, de a távolság érzékelőm hol működik hol nem, az aksi meg úgy merül mintha kötelező lenne :S a távolság érzékelő akkor dühítő mikor 1átalán nem tudom felvenni vagy lerakni a telefont az aksim meg úgy h hozzá se érek a telefonhoz se megy el 1 napot a gyári :2.3.6 cee-vel és telefonálni viszont csak ezzel tudok tisztességesen mert ebbe a kijelző hívás közbe ki-be kapcsolható a bekapcsoló gombal! próbáltam már :cm7.2, 9, 10, miui de egyikkel se megy normálisan sajnos.. megoldás még a battd fájl cserélgetése de elég körülményes és nem találok normális file kezelőt.. :S
-
törölt tag
Beáltam a defy+ táborba én is. Bár egy kicsit másképp mmint ti, és még sok munkám van hogy a kamera is működjön... De gőzerővel rajta vagyok azon hogy én legyek az "első" aki SOC os defyt defy+á tudott varázsolni
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #11312 üzenetére
Ha SOC kamerás Defy miatt érdekel, akkor a Defy Mélyvíz topikban érdemes megkérdezni, hogy addot ROM-mal mi a helyzet ezügyben. A Mélyvíz első hozzászólásában is kitérnek rá egy-két mondat erejéig.
-
törölt tag
válasz
majorosgabor #11308 üzenetére
A SOC kameramodulos Defy-oknál gyárilag túl erősre van véve a tömörítés-zajcsökkentő szűrés, ezért érdemes egy bizonyos patch-et telepíteni rá, és akkor hasonló lesz a képminősége a Bayer kamerás Defy/Defy+-okhoz. Csak azért egészítettelek ki ezzel, hogy akit érdekel, tudhassa, hogy nem a SOC kamerahardver gyengébb, hanem csak a gyári szoftveres beállítása ügyetlenebb.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #10203 üzenetére
Csak figyelmesebben csináld, mint a rootolást, amit a Root4z-vel akartál csinálni, amihez egyértelműen oda van írva, hogy csak Eclair-ig jó, Froyo-tól már az SOC kell. Előbb olvass rendesen, különben tönkrevágod a telefonodat!
-
szabof1
őstag
válasz
Vasinger! #9568 üzenetére
Igazság szerint a Plusz csak 2 (esetleg 3) dologban tér el a sima Defytől:
1. Akkummulátor (1770 - 1500)
2. Gyári Gingerbread (2.3) - gyári Froyo (2.2)
3. Kamera modul: BAYER - Defynél ez lehet BAYER ill. SOC (ez a szerencse faktor, hátha BAYER-t fogsz ki)Minden más csak mese. A proci azonos és a Defy processzorát is simán fel lehet húzni 1300-1350 MHz-ig.
-
törölt tag
Persze, jól tudod, a Bravia Engine (és hasonszőrű társai) nem a dokumentumot változtatja meg, hanem csak annak a megjelenítését befolyásolja. Mint a hangszínszabályzó a zenénél.
(#7219) bepken: Dehogy, dehogy, én a Bravia Engine-ről írtam, hogy nincs stock ROM-ra! A kamera patch az van stock ROM-ra! Én is használom stock ROM-on, meg is van nekem letöltve (egyfajta .bin fájl), de elküldeni hiába küldeném, mert az a fájl a SOC kameramodulos sima Defy-hoz való. Valahol az XDA-n megtalálod a te telefonodhoz-oprendszeredhez valót is. Elsősorban a SOC kameramodulos Defy-okon tud számottevően javítani, mert azokon nagyon erős a tömörítési-zajcsökkentési algoritmus, de azért a Bayer kamerás készülékeken (a Defy+ eleve olyan) is érdemes lehet kipróbálni.
-
Szerintem ZIP file darabolva. De ez a sok wipe, meg flash-elgess ismeretlen cuccokat... hát én fel nem raknám. Majd, ha SOC-szerű lesz a rootolás, akkor ér valamit.
cegesmail: az a 2.3.6 frissítés. Ha rootolni akarod meg egyéb módon basztatni a telefont, akkor ne tedd fel.
-
fil
őstag
De csak a Retail.EU -ra. Ráadásul mivel ez egy "egyedileg szerkesztett" SBF ,egyelőre ez nem egy általánosan használható rootolási eljárás.
De előbb utóbb meglesz biztos a SOC-nak és társainak is az új verziója.
Mindenesetre tegnap este töröltem a 2ndinit-et és unrootoltam ,updateltem és most itt vagyok rootolatlanul. ...még egész jól bírom -
törölt tag
Azért nem zsákutca, végső soron belül (hardveresen) ugyanaz, mint a Defy+. Az persze egyértelmű, hogy elvileg érdemesebb Defy+-t venni, csakhogy újonnan és használtan is érezhetően többe kerül, mint az elvileg ugyanazt tudó Defy, tehát a fő kérdés mindig az, hogy mennyivel érdemesebb többet fizetni a Defy+-ért, azaz, mekkora az az árkülönbség, amit már nem feltétlen érdemes kifizetni érte. Amikor az ilyen típusú kérdések először felmerültek hónapokkal ezelőtt a Defy fórumokban (folyton kérdezgették a vásárlás előtt álló "újoncok", hogy ennyi meg ennyi pluszpénzt megér-e a simához képest a Defy+, akkor az "öreg rozmárok" között eléggé konszenzus volt, hogy plusz ötezret mindenképpen megér, annál nagyobb árkülönbség mellett már véleményes. Végül is a két típus belül ugyanaz, lényegileg csak a Motorola support a különbség köztük (Froyo vs. Gingerbread), meg az, hogy a SOC kamerás Defy-okra nehezebb lesz ICS alapú főzött ROM-okat találni, mint a Bayer kamerás Defy-okra illetve a Defy+-okra.
Persze, ha a zsákutcát úgy érted, hogy egyre kevésbé lehet újonnan kapni Defy-t, abban persze egyértelműen igazad van. -
szabof1
őstag
1. Nekem tényleg nem rootolt a SOC 2.3.3-as csak állt a 7. lépésnél. Megnéztem a SOC honlapját és 20+ hozzászólás volt, hogy milyen készüléken nem működött 2.3.6-os rommal.
2. Blurt sosem használtam. Állítólag a kolléga sem csinált accountot.
3. Nem tudom, hogyan kapcsol a SIM kártyák között. Ha nagyon érdekel, megkérem, írja le és közreadom. -
sniphoe
aktív tag
Letelt a szerkesztési idő..
Ezt próbálta már vki? Vagy inkább a SOC?
-
oliverkiss32
aktív tag
Srácok ,én már nagyon várom ,hogy megvehessem a Defy+-omat ,de addig is , nem lehetne egy DEFY+ Mélyvíz fórumot indítani ahol rögzítjük az eddigi tudásunkat egy kezdőkommentben? Nem kéne olyan részletesnek lennie mint a DEFY Mélyvíznek, de a verziószámokba bele lehet őrülni, ezért lenne jó, nem csak nekem. Én már nagyon össze vagyok zavarodva, végigolvastam mindent és mostmár fogalmam sincs ,mit, merre ,hogyan kell csinálni. Ha ezt rossz ötletnek tartjátok akkor meg se szólaltam!
Alapvető kérdések amik foglalkoztatnak engem:
-->Veszek egy gyári DEFY+-t egy szolgátatónál:
.Milyen főzött ROM-ot rakhatok rá?
.Ha garanciáztatni akarom, hogyan tudom visszarakni gyári állapotába?Az sbf fájlokkal?Hogyan?Olyat olvastam ,hogy bizonyos verziót nem lehet visszaállítani, hogy is van ez?
.ROM telepítés részletes, érthető leírása kezdőknek?
.A 2.3 Gingerbread-nél is a SOC-os rootolás alkalmazható?Szégyellem magamat!
Üdv.
Oli -
szabof1
őstag
válasz
mindanee #900 üzenetére
Innen származik az SBF.
Angolra fordítva a Google-lel azt szűrtem ki, hogy frissítés közben mentette le a német 2.3.6-ost a kolléga.A rootolásához a zerRush módszer kell, ami a Droid3-as és a friss v2.3.1-es SOC (SuperOneClick) programban benne van (a SOC ezek után tehát már jó Froyora és Gingerbreadre is).
Egy magyar srác már készített is egy kis csomagot, ami egyszerre megcsinálja a rootolást és a bootmenu/CWM telepítést is: [link] -
micsu
tag
Ha jól értem, a kérdésed nem az, hogy lehet-e rootolni a Defy+ telefont, mert erre a kérdésre ugye egy 10 másodperces kereséssel is megtaláltad volna a választ: link
A SOC féle rootolási dolog ennél a telefonnál nem működik, de már ezt is megírták leőttem, biztosan nehéz lett volna rákeresned: tessék
-
SOC működik? valaki próbálta?
-
micsu
tag
Köszi a tippet szabof1!
Szerencsére nem volt szükség sem az Android SDK-ra, sem a SOC file-okra az ADB feltétel biztosításához.
Ez a "make sure u have installed adb drivers for ur device" kikötés csak annyit tesz, hogy azt a driver-t kellett telepíteni, ami a telefonnak egy PC-hez (WinXP) USB-vel történő kapcsolásakor megjelenik egy virtuális meghajtóban. (Arra már sajnos nem emléxem, hogy az USB kapcsolatot melyik üzemmódba kellett ehhez állítani.)
+1 rootolt teló -
szezso15
addikt
Abban egyetértek veled, hogy tényleg egy kicsit balfék a csávó, nem ért hozzá...
Nyilván dönteni csak úgy fogok tudni, hogyha személyesen tudom megnyomkodni a kütyüt (mondjuk apámnak "sima" Defy-a van, de nem próbálkoztunk a Defy+ ROMmal, mivel SoC kamerája van, MIUI van a telefonján), de ott nem tűnt a 2.1/2.2 se akadozósnak!
Legyen igazad, remélem, hogy nem ez lesz a benyomásom a gépről...Viszont az mindenképp igaz, hogy az első indításnál beletelik egy időbe mire kipakolja a widgeteket/ikonokat, különösen igaz ez a legeslegelső indításra! (Blade-en CM7-et haszálok, 3 homescreen-nel mindegyik tele van csurig, és miután beírom a PIN-kódot, félre szoktam rakni a telót 1-1,5 percre, mire észhez tér, szóval tudom, mire gondolsz!
)
Viszont nem vagyok egyáltalán megrémülve attól, hogy a gyári ROM akad/fagy stb. mivel legelső terveim között szerepel egy CM7 vagy méginkább MIUI feldobása! A CM7-tel sok tapasztalatom van kb. a N80-tól használom folyamatosan (most N227-nél tartunk), és tudom, hogy mekkora sebesség/teljesítménynövekedéssel jár ennek a ROMnak a használata! És az sem elhanyagolható, hogy CM7-tel a 600Mhz-es procit 800Mhz-en használom probléma nélkül!
És az biztos, hogy a Defy+ mellett maradok, mivel kelleni fog a strapabíróság meg a vízállóság!A különdöző animációk nekem nem tetszenek, de biztos kikapcsolhatóak... Nem szimpatikusak ezek a "mintha minden egy külön alkalmazás lenne" animációk...De ez szubjektív, nem kell ennek így is maradnia...
-
chab7
addikt
válasz
szezso15 #293 üzenetére
Jaaaaj, ez egy nagyon sügér videó. Hát már úgy kezdi, hogy azt sem tudja, hogy ha nincs benne sim első indításkor akkor a menü sem jön elő. Ha úgy csinálta volna, hogy sim bele, varázsló lefuttat, sim ki, akkor már ment volna minden elsőre. Erre benne hagyta a videóban a böködést míg rá nem jött erre és ott vágás után már simmel mutatja az indítást.
Aztán a következő, hogy míg betölti a sok gyári widgetjét addig persze hogy lassú ha azonnal nekiesik tekergetni a képernyőt.
Én a sebességet csak onnan számítom, hogy a rendszer felállt és mindent betöltött magának. Nálam a cm7 alatt is megvan a kb 0,5-1 perc míg mindent betölt háttérbe amit használok (ecid, data manager, battery monitor stb...) de ezután táltos paripa, és rebootolni amúgy is csak romfrissítéskor szoktam, különben csak úgy minek indítgassam újra.
Szóval az tény hogy a boot idő picit lassú (bár mihez képest) de a betöltött rom az egyáltalán nem.
Na és mindezeket én a sima Defy és cm7-el tudom elmondani mert a + romját egy az egyben a soc kamerám miatt fel sem tudnám tenni.
Amúgy miután már a videón is betöltődött a rendszer, ott sem olyan lassú. A figura ujját nem veszi mindig, néha azért bököd annyira. Ez nem feltétlen a rom hibája, inkább tudható be a nem kapacitív kijelző barát kezének,mert nem mindenki keze van teljes barátsággal iránta.
Na, tény ami tény, a gyári felület már a sima Defy esetén is kicsikét lassabb volt, nem nagyon lesz ez a + esetén sem máshogy. Viszont hogy valóban milyen azt csak kézben fogva lehet eldönteni. Más kezével "nyomkurászva" más eredmény jöhet le (pl a videóról).
Próbálj majd vásárlás előtt egyet kézközelből megjáratni, hogy érezd neked hogyan viselkedik.
Feltéve ha karácsonyig a Defy+ mellett maradsz -
törölt tag
A hangszóróhiba legalábbis ritka lesz, minden bizonnyal.
Mind "piros lencsés" lesz, de egy részük zöld lencsével.Ugyanis, úgy tűnik, egyre több a zöld lencsés Bayer modulos kamera, Defy+-t is vettek már ilyeneket, úgyhogy érdemes lenne átállni a szóhasználatban a Bayer-SOC ellentétpárra.
-
törölt tag
tudom, hogy a proci csont ugyanaz, csak magasabb órajelre van beállítva (avagy a mínusz van lefaragva abból, amit valójában tud a SoC).
"Akkor miről van szó?"
arról, hogy akár egy bugos fos is lehet és ne nekem kelljen már szarakodni a készülékkel, hogy úgy működjön, ahogy gyárilag kéne neki. ha buherálni akarok, akkor el kezdek összerakni egy erősítőt, vagy valamit. amit már megcsináltak, azzal ne kelljen már szarakodni. ezért komolytalan az Android... és a 2.3.7 az milyen? AOSP zömmel, esetleg MIUI, az utóbbi persze ütős, de ha csak AOSP, akkor a hajamra kenhetem, mert amúgy a 2.3.7 nem olyan húdeugrás egy 2.3.4-hez képest. a Google Wallet lenne új feature, ami viszont NFC needed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest