- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
128bit
tag
Sziasztok kérdésem lenne azokhoz akiknek van ilyen !
Lehet e Viber hívást felvenni az órával ?Sima hívást lehet ugye,de Voip hivásokat (Viber,whatsapp stb ) nem lehet a TBB2 mön !
Vibert csak a telefonon tumom felvenni !
Szóval itt hogyan működik ? -
mr.tamasbiro
őstag
B0 támogatja az ios 9-es verziót?
Magyarul iphone mellé használható? -
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
Eltörött a talkband szíja az usb töltős oldalon, tok és a gumi találkozásánál ahol vége van a merev résznek.Elküldtem szervízbe kiváncsi vagyok mit válaszolnak, semmi különöset nem csináltam vele csak hordtam, használtam. -
komistvan
tag
válasz
Huawei HUN #30 üzenetére
Nem sikerült meg oldani a problèmelát de úgy tűnik hogy csak p8 lite-vel csinálja ès nem csak nekem másnak is aki a t-nèl vett lite-t kapott hozzá talkbandet ès erre panaszkodik.
-
gyuri2008
veterán
.....
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Nem frissít, azt írja ki, hogy a letöltés sikertelen.
Mi lehet a gond? -
celka5
tag
válasz
Huawei HUN #30 üzenetére
Üdv
A jövőben lesz-e olyan firmware B1-re ami legalább az üzeneteknél is rezeg?
Esetleg saját app-hoz történő fejlesztésre lesz-e hozzá Androidra SDK(rezegtetés, x üzenet kijelzése)? -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
komistvan #29 üzenetére
Kedves komistvan! Azt javasoljuk, hogy próbálkozz meg a gyári beállítások visszaállításával a Huawei Wear applikáción keresztül. Amennyiben ez nem oldja meg a problémát, akkor kérjük keresd fel egyik szervizpontunkat: https://www.facebook.com/notes/huawei-device-hungary/szervizpontok/346116815495953 ahol kollégáink készséggel állnak majd rendelkezésedre! Reméljük mielőbb megoldódik a probléma! Üdv, a Huawei csapata
-
komistvan
tag
Valaki tud arra megoldást hogyha hívnak ès fel veszem az èn hangom gyorsítva megy át a hívónak a hívóé pedig lassítva. Ha én hívok róla tökéletes.
-
Trespa
tag
Sziasztok!
Én 10 ezerért vettem az egyik kollégàmtól kb 2 hetes. Megérte?
Nos az az egy bajom vele ,hogy nem mindig ìrja ki a hivófél nevét..megoldàs? -
celka5
tag
Üdv
Asszony P8 Lite mellé kapta T-mobiltól, megnyertem magamnak(egy CAT B15Q-val használom).Nem rossz eddig.Kérdésem:a képen kék a LEDen megjelenő adat, az enyémen fehér, ez állítható vagy a kép gyártói megtévesztés? -
5oultrain
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom hogy én is beszerzek egy iyen kütyüt, azonban van pár kérdésem előtte, amire jó szeretnék választ kapni.
- Hívófél nevének kijelzése még mindig random működik?
- szeretném mérni az aktivitásomat, jelenleg futok. Mennyire méri és számítja ki az eredményeket? (pl elégetett kalória) Van rá lehetőség, valahol beállítani, hogy most pl, futok vagy sétálok? Vagy a lépések sűrűségéből következtet rá?
- Vannak-e egyébb idegesitő bugjai?Előre is köszi!
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Esetleg valaki használja iPhone 6+ -hoz?
-
kaldika
tag
Esetleg valaki nem tudja a viber hivásokat kezeli?
-
Black&White
addikt
Pandán csütörtökön akciós lesz:
-
Poison73
csendes tag
Hát egyet azért kipróbálnék!
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
A Samsung és LG okosórája is hónapok óta kapható, és már a Moto 360 is egy ideje, illetve az új Pebble is, ha jól emlékszem.
Juliuska: Igen, ezek már kezdenek elérhető árba süllyedni. Az ilyen 200+ dolláros áron kínált órákat nem tudom igazán hova tenni. Nyilván csak nekem nem ér ennyit egy óra, de én a telefonomért fizettem ennyit, egy hozzá való kiegészítőért egyszerűen nem tudnék ennyi pénzt letenni.
Nekem ilyesmi inkább arra kellene, hogy amikor nálam van, akkor biztonsági kulcsként működjön (tehát hatókörön belül ne kérjen a telefon PIN-t). De erre nagyon drágák, és erre igazából egy gyűrű, vagy valami kisebb, kijelző nélküli cucc is bőven elég lenne. -
Juliuska
senior tag
ettől eltekintve viszont azért már kezdenek közelíteni az életszerűen használható cuccok kategóriájához:
- 3-4 napos üzemidő folyamatos Bluetooth-kapcsolat mellett is,
- headset -> "TalkBand szíve kipattintható a szíjból és bedugható a fülbe"
- vibramotor a karperecben, beérkező híváskor, és telefon elhagyása esetén,
- (OLED) -> jól olvasható grafikus kijelző
- és az ára is kezd lassan a megvásárolható szintre süllyedni -> (már "csak" 80 kiló kenyér és egyhuszad lélegeztetőgép)
Köszönjük szépen a tesztet
-
ctvagyok
őstag
Már olvastam a logoutos tesztet. Szerintem ötletes. Mármint a kivehető headset miatt.
-
maggi1886076
addikt
Tetszik, csak az ára nem.
Egy Xiaomi Band is megteszi, csak az tized ennyibe kerül, igaz nem headset, és nincs kijelző, de van egy hónapos üzemidő. -
TTommi
aktív tag
Én nagyon vártam ezt a cikket. Ez gyakorlatilag egy csukló pánton hordható Buetooth headset óra és lépésszámláló funkcióval. Az SMS illetve email értesítések nagyon hiányoznak, nem is értem miért maradt ki. Engem különösen érdekelnek az ilyen termékek, és sokkal hasznosabbnak tartom, mint a karomra rögzíthető Phabletet, amivel úgy nézek ki mint egy Transformen. Kössz a tesztért srácok és légyszi nyomjatok egy Sony SWR30 alternatívát is! Ezek után nagyon kíváncsi vagyok mi a két eszköz között a különbség!
-
satz18
őstag
Nagyon tetszett a cikk, kicsit röhögtem is közbe. Amúgy az okosórával még várok. Valahogy nem adja maga a koncepció.
-
LEFTHORSE1
őstag
Hát szerintem ez zseniális, igaz hogy keveset tud de óriási ötlet, ha bluetooth fülest keresnék ezt választanám, ez nekem előnyösebb lenne mint a ha kell hanem fülbecipelős megoldások
-
FeRkE
őstag
Ez kb. ugyanazt tudja, mint a 6-7 ezer forintos Xiaomi Mi Band, csak annak nincs kijelzője, és 30 napig bírja az akksija.
-
Wynsent
tag
A zárójeles utalás nagyon nagy
-
HaZse
őstag
És ezzel el is érünk ahhoz, ami kb. 20 évvel ezelőtt volt: Lehet hívást fogadni, indítani, SMS-t olvasni.
Ez az egész számomra egy nagy baromság.
Hiába van nekem Lumia 1020-asom, ami GPS, fényképez stb. is egyben. Én inkább nyaralásra, utazűshoz viszem a Garmin GPS-t, fényképezéshez az ultra kompakt gépet, kerózáshoz meg a CatEye cuccomat, ami tus mindent mérni és kb. 1 évig elég a benne lévő elem.
-
modd3r
őstag
Még a Gear Fit vásárlása előtt gondolkodtam rajta, hogy megvárom, de már látom jól tettem, hogy inkább a Samsung termékét választottam.
-
Janaboy
veterán
A szíjba rakhattak volna akkut, ami tölti szükség esetén a headsetet..kicsit fura dolog ez, nekem a headset többnyire a fülemben van, egy smartwatchnak több értelmét látnám..
-
dreamdancer
őstag
Nem értem, mi köze ennek bármiféle okosórához vagy karkötő höz, ha még egy mail vagy sms jeézésére sem képes. Nekem ez egy "csak" egy fejlett BT headsetnek tűnik, amit használaton kívül óraként a csuklónkon hordhatunk-
-
törölt tag
Ez inkább még az ilyen első generációs Gear ellenfelének tűnik nekem, mint a manapság bemutatott okosórákénak. Mondjuk ez is ugyanúgy nem kellene, mint ahogy a többi sem, nem igazán látom értelmét ezeknek.
-
kolosanyi
veterán
Nekem nem jön be.
-
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest