- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
asysoft #9113 üzenetére
Hát elolvastam a cikket, inkább nem mondok róla véleményt
A kommentelők mindegyikének egy kisebb taslit kéne kiosztani, mert amit írnak, az kb. nem igaz...
"Nem tudom, hogy a telefon, vagy az Android hibaja-e, de eleg nehezkes telefonalni vele. Ha beszelsz a kepernyo kikapcsol, es csak akkor kapcsol be, de tavolabb viszed a fejedtol. Ettol erzekenyebb emberek hajlamosak agyfaszt kapni (igen, koztuk en is). A 2., 3. ilyennel fontolgattam, hogy odabaszom es visszaterek a fapados blackberrymhez. "
Ez után hagytam abba az olvasást...látszik, hogy a kommentelő mennyire ért a telefonhoz. Ez nem hiba, hanem egy funkció ami miatt külön érzékelő van beépítve a telefonba. Nem tudom milyen agyi problémái vannak az illetőnek, de szerintem sokkal idegesítőbb, ha véletlenül megszakítod a hívást az arcoddal miközben telefonálsz, ugyanis ennek megakadályozása és az akkumlátor idő javítása a lényege a funkciónak.
Szerintem felejtsd el azt az oldalt, nagyon hamar. Ráadásul nézd meg mikor jelent meg a cikk és a mikor jelent meg a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest