- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Tegnap du. nyitottam egy ugyet Alin. Az eladoval lebeszeltem, elotte. Arra semmi reagalas, viszont ma is kuldott egy uzenetet, hogy nyissak diapute-ot. Nem eros az angolom inkabb bemasolom.
hello dear friend, Please open dispute by personal reason and give us 5 stars.
Or modify the dispute reason to personal reason.
Az elso levelben is ezt irja, hogy open dispute by personal reason. Ezt nem teljesen ertem. Mikor ki kellett valasztaniba refund okat, nem volt sok lehetoseg. Azt valasztottam, hogy a vedelem lejar es a csomag meg uton van (febr. kozepe ota...). Le is irtam ezt, screenshotot is masoltam a levelezesunkrol, ahol az elado irja, hogy nyissal dispute-ot es refundol. Vagy erre meg varhatok par napot mint a PP eseteben?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jogász topic
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest