Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vastika

    tag

    válasz Alex91 #28288 üzenetére

    Lehet... De nem vettem még rá magam ;-) Nem tudom, mit használnék szívesen helyette.

    Régen volt Logitech Squeezebox-om, akkor szerettem meg nagyon a rendszert, szerintem a legjobb! Persze nem ismerek minden rendszert - szóval azok közül a legjobb, amikkel eddig találkoztam ;-)

    Aztán megváltam tőle, mert sokszor flac fájloknál dadogott. Vettem nagy lendülettel egy Pioneer N30-at - aztán azzal a lendülettel kb. egy héten belül el is adtam, mert számomra a használhatatlan kategória, hiába szuper a lejátszó technikailag (...már megint a szoftverfejlesztők ;-)

    Van itthon Raspberry is, meg Orange Pi Zero is pár darab, úgyhogy kerestem a megoldást zenelejátszásra: kipróbáltam ezt-azt, de valahogy közel sem volt az igazi. Így visszajutottam a Logitech rendszeréhez ;-) A Rasperry egy 7"-os házban lakik, jó kis külső DAC-al, piCorePlayer fut rajta, ez zenél a nappaliban, a konyhában meg egy Orange Pi Zero, rajta armbian és squeezelite.

    Egyszerűen nincs kedvem lecserélni a rendszert: szerintem több energia és szívás találni helyette valami kompromisszumos megoldást, mint az LMS-el szívni.

Új hozzászólás Aktív témák