Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Elolvastam egy párszor a hozzászólást, mire meg merem válaszolni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem. Amire írtad, arra tökéletes a 325V2, de majdhogynem akármelyik NAS a piacon. A kérdés inkább az, hogy az eléréshez, illetve a kezeléshez használt felület mennyire partner ebben. Amennyire én emlékszem, a Zyxeknek elég buta kis filekezelője van, de erre is biztosan létezik egyéb megoldás. Hardveresen biztosan alkalmas az általad igényelt dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Formula-1
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Külpolitika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-10870H 32GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest