Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz hackeeeee #15391 üzenetére

    Nekem volt gyári nasom, kettő is, utána hp microserverem is, ha tudtam volna, hogy mennyire lassúak a kis processzoraikkal, sosem vetemedtem volna arra, hogy a 3 éves telefonomnál lassabb gépre bízzak bármit is. Na jó, a microserver már majdnem jó, de ugyanannyiért van 5x gyorsabb megoldás. Igazából a mondandóm annyi, hogy az általam preferált megoldás nem lesz csalódás, és itt a mondat végén a pont.
    A személyes problémám az egybegépekkel kizárólag az, (aminek igyekszek is hangot adni) hogy borzasztóan korlátozott a teljesítményük, hiányoznak ma már alapnak számító funkciók (hogy csak egyet említsek, transzkódolás) lassúak, ennek ellenére az ár (sőt, a fogyasztás sem) ezzel nincs szinkronban. Legyen szerencséd, és tudd elfogadni a lassúságot.
    Ahogy én látom az alkatrészvásárlást: Ház + táp egy hirdetés, a lap még egy. Ma megírod, hova küldjék, holnap ott van, a lapot beteszed a házba, és becsavarozod. Ezzel szemben egybegépnél ugyanez egy mozdulattal kevesebb, de azt, hogy éveken keresztül várjak egy katt urán, nem játszik. És pont azértr alternatíva egy kis épített gép, mert a dobozból kivett nason nincsen rendszer, mivel vinyó sincs benne, oda is telepíteni kell, és ezért semmivel sem egyszerűbb, semmivel se lesz hamarabb kész..
    Ne látsszon erőltetésnek, mert nem az, csupán tisztáztuk, annak milyen hátrányai vannak, ha nem a teljesítményre, és a képességekre fókuszálsz. Tényleg nincs különbség időben a két megoldás között, de ha neked a dobozos kell, vedd azt, 30-ért relatíve a legkorrektebb lehetőség.. És persze azt is vedd figyelembe, hogy egy általad választott nas oprendszere mennyire ismert, létezik-e friss hozzászólásokkal teleírt topic, és lesz-e kitől segítséget kérni, ha nem találsz valamit, vagy szimplán csak kizárod magad. :D Nem most lesz fontos, majd ha baj van, de akkor azonnal kell a válasz. :D

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák