Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Egy olyan kérdéssel zavarnálak titeket amit cikkekből, videókból nem tudtam megállapítani:
    AMOLED kijelzőhöz szoktam a nokiákban (clearblack), és mind a színvisszaadást, mind a fényerőt, mind a minimális tükröződést mint a mély feketét és a sötétben szemkímélő kijelzőt szeretem.

    Főként ezek miatt keresnék amoled kijelzős telefont, de a samukról mindenütt azt írják hogy túlszaturáltak - ez idegesítene amennyiben így van; sonykon is egyből kapcsolom ki a mindenféle 'képjavítókat'.

    Akik samsung és nokia amloedes telefonokat is használtak, meg tudják erősíteni/cáfolni hogy a samu túlszaturált a nokiához képest? Ha igen, ez állítható-e; ha nem, milyen egyéb gyártó használ amoled-et (4,3-4,6" méretben, bő középkategóriás készülékben)? (gsmarenán nem igazán találok, oppo és meizuból csak nagyokat találtam)

    Hálás lennék ha erre kapnék választ :R

    Szerk: Ha az amoled vonal halott, akkor Z3C egy 3rd party fw után(hogy a brutál hideg színhőmérsékletet lehessen korrigálni) a másik esélyes. Lumia 925 pont jó lenne szinte minden szempontból, de borzasztóan zavar a billentyűzete, androidra legalább telepíthető számomra használható magyar bill. Ha ezen lehetne javítani, az még jobb megoldás lenne (de úgy találtam idáig, hogy nem lehet :( ).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák