Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Mit ajánlanátok, ha a legfontosabb szempont, hogy zárt állapotból 1 másodperc alatt eljussak a tökéletes fényképig? Tehát gyorsan oldjon, gyorsan nyissa a kamerát, gyorsan fókuszáljon, tökéletes képet lőjön.
    Más nagyon nem számít, 4 giga ram mármár természetes, és ennyit szeretnék is, komoly 3D nem lesz, max Sudokuval, 2048-cal, alap játékokkal játszok, legyen az egész nagyon fluid, nem akarok megtorpanásokat, meg mikor koppintok a Chrome-ban és mást nyit meg mert addigra mire betölt már a másik link került az ujjam alá.
    Fotóminőségre nagyon bejön családon belül az S7, S8, Az is nagyon tetszik bennük, hogy állítható a kijelző felbontása, 2560 totál felesleges, 1280-nal meg tök gyors.
    Elég jó árúnak ítélem meg a P20 lite-ot, alapvetően ezen a 100 ezer forintos áron igen kívánatos, megyek fölé ha kell, de ha ennyiért ez jó lenne erre akkor nem költenék többet.
    Az időnként 100-ért felbukkanó S7-ek is kívánatosak, de ebből csak az arany tetszik és csak a fehért akciózzák mindig.
    Nem kell tepsi, nincs igényem 6 colra, de azért a 4.7-et is túlzásnak találom, Z3C-m van, és már lassúcska, a kamera sem olyan jó minőségű már, nem tudom miért, de ez lementi a nyers képet és csak megjelenítéskor szépül ki szoftveresen. Kevés már a 2 giga ram chrome-hoz, méretben elégséges, de azért gyakran mellébökök a klavin. Szóval valami 5-5.9"
    Biztos nagyon jó telefon az ájfóniksz meg a nótkilenc de annyit nem adnék ki telefonért.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák