Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz freelanced #123582 üzenetére

    Az akkor ajánlott, ha tényleg kis méretű készüléket keres valaki.
    SoC és RAM szempontjából az SE egy i5S burkolatba csomagolt i6S, és 2 éves.
    A kijelzőre tekintve 326 ppi manapság már nem igazán számít acélos értéknek, még ha a minőségére nincs is panasz.

    Árban feljebb lépve a Huawei P10 következik, ami minimálisan kompaktabb a korábban ajánlottaknál, szélességre és magasságra 1-2 millivel, de az U11 Life-ot nem előzi be kamerában és itt sincs IP minősítés, cserében van erősebb SoC.
    Esetében előnyös, hogy regisztrálható a Huawei vip garira. Viszont itt különbözhet a tárolók sebessége.

    Ha nagyon fontos a kisebb méret és bővíthető a keret, akkor egy iPhone 7 32GB, vagy android fronton a Sony XZ1 Compact lehet megoldás. A képpontsűrűség itt sem éri el a ma elvárható felső kategóriás szintet, de ez csak akkor szembetűnő amikor jobbat teszel mellé, tehát inkább a miértek a zavaróak, nem pedig a kijező látványa a mindennapok során.

    papeti01: Nem tudtam, hogy ellenérzésed van a Huawei termékekkel kapcsolatban. Ha nem zavar, hogy nem lesz már sokáig támogatva akkor nyugodtan megveheted az S7-et.
    Ez az árkategória kicsit holt zóna, tehát ha olyan friss készüléket szeretnél ami ennyi pénzért mindenben jobb egy S7-nél az csak a keret növelésével elérhető. 130-135 körül már van HTC U11 és S8 használtan garival.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák