Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    Sziasztok!

    Az alábbi paraméterekkel keresek telefont, aztán lehet, hogy valamiből lejjebb kell adnom. Igazából fogalmam sincs, hogy áll mostanában a mobilfelhozatal, viszont ha valami jó készülék csak pár hónap múlva jelenik meg, azt ki tudom várni.

    Új készüléket keresek, kártyafüggetlen megoldásban, és akár külföldről való rendelés is szóba jöhet. Leginkább hosszú távra, mondjuk 2-3 évre, első sorban telefonálás és soft-mobilnet (cikk olvasás, nem youtube), másodsorban játék és zenehallgatás (film nem). OS mindegy, de Androidhoz vagyok szokva.
    A fontosabb szempontok között szerepel (nem fontossági sorrendben), hogy
    - a GPS emberi idő alatt találja meg a jelet,
    - a használat alatt ne égesse le a kezemet, ne dobáljon ki a programokból,
    - OTG-képes legyen,
    - ne legyen valamilyen dzsungel mélyi márka,
    - ne hanyagolják a (legalább biztonsági) frissítéseket, custon rom-ot még nem telepítettem,
    - képernyő 4,5..5" környékén lenne jó, felbontásra a 720p elegendő,
    - RAM méretre 2GB szerintem kellene, belső tárhely 4GB szerintem kevés (az újabb androidok tudomásom szerint egyre erőteljesebben csak a ram-ba telepítenek), sd-kártyás bővíthetőség alap.
    A kamera mindegy, nem sok képet csinálok, azok is inkább a vízóra-gázóra-villanyóra állások havonta. A kijelzőből előny, ha valamennyire ütésálló. (Moto Defy kijelzőjére szép emlékek között gondolok vissza) Nem kell ujjlenyomat-olvasó, NFC-t még nem próbáltam.
    És a végére az árkategória. Nehéz kérdés, valószínűleg eléggé alálövök, de legyen 60k +/- 20k.
    A tegnapi cikkben szereplő CAT S60 megfelelne, de annyi nincs rá, és egyébként sem adnák ki annyit egy telefonért, amíg nem keresek annyit, ami mellett ez beleférne.

    Köszönöm előre is a segítségeteket!
    Üdv.: CheGhost

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák