- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacinet
csendes tag
Megszűnt az Everbuying???
-
GAbre
veterán
Everbuying másnál is halott?
02.05.-ei dhl-es csomagom is csak áll.
Plusz a support se működik,pedig már 3 napja dolgoznak elvileg -
Zeki
nagyúr
Hogy átalakult a kínai piac... régen a pandawill volt a sláger, meg a focalprice, etotalk és a dealextreme... most szinte csak a gearbest folyik a csapból.
Pedig anno, és pár még él most is:
giztop , mydalle , mixeshop , vickmall , gizchina , minideal, to2c, antelife, honorbuy , merimobiles , minitake, minimallbox, gearbest geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy,magicbazaar, en.jd.com , hongkongeek , orientdeal , oppomart , kaidomain
aliexpress.com , dhgate.com
gizchina , flossmall , comebuy , efox shop , honorbuy , grossoshop.net , vickmall
xiaomiforsale.com
zopomobile.eu -
tupacamaru
veterán
Everbuying-on a Expedited Rate Shipping, we ship by DHL, UPS or other expedited shipping depending on your location. fix VÁM-olást jelent igaz?
-
Zeki
nagyúr
A geekbuyung engem is meg akart szívatni 2 éve, de végül magukat szívatták meg.
Azóta sem rendeltem onnan semmit.
Amúgy épp az jutott nemrég eszembe, hogy eltűntek a topikból a régi webshopok... pandawill, focalprice, to2c, mixeshop, everbuying, merimobiles, dinodirect, malleshop, tmart, vopmart, tomtop, coolseason, cellphonemic
És még egy halom oldal, amik azóta meg is szűntek. -
Lacinet
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide való, akkor kérek helyesbítést, ahol segítenek.
A problémám az, hogy rendeltem paypalon keresztül telefont, amire azt írták, hogy nincsen raktáron, válasszak másikat, ha többe kerül sem kell ráfizetnem. Hosszú keresgélés után elküldtem, hogy melyik telefont szeretném (5db), erre azt írták, hogy egyik sincsen raktáron, ezért felajánlanak egy telefont, vagy visszafizetik az árát. Kértem, hogy fizessék vissza a vételárat, de közben felvettem a paypallal a kapcsolatot. Ma válaszolt mind a kettő (paypal és a everbuying). A paypalon keresztül azt írták, hogy az eredeti terméket küldik, az everbuy pedig, hogy azt a terméket, amire én nemet mondtam. Kérdésem, hogy most mi a csudát tegyek? -
paolinho
őstag
Az Everbuying-gal sikerült már valakinek kommunikálnia? Tévedésből rossz színt választottam a rendelt telónak, és ezt szeretném módosítani.
-
Game-over
aktív tag
Na én mai nappal elégeltem meg az itthoni postai szolgálatot, hétfőn panaszt teszek
Az ebay-es topicban leírtam, hogy az elmúlt 2 hónapban legalább 7 (!!) csomagom tűnt el, amin nem volt TN (mindenfelől jött volna: Ebay, GB. BG, Everbuying)
Erre fel az egyik TN-es csomagomra ma ránéztem, és pénteken már elvileg volt egy sikertelen kézbesítés, de persze értesítő sehol (eddig legalább azt kaptam).
Volt már, hogy a szomszéd kínai csomagját is én kaptam, remélem az enyémeket nem hozzá dobálja be.
Eddig is volt már legalább 25-30 rendelésem, de eddig minden megjött mindenhonnan, ez az egész március óta van így....
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek!
Már vagy 1,5 éve rendeltem nagyobb összegért Kínából most felcsillant egy lehetőség.
everbuying el kapcsolatban mostanában mi az álláspont megbízhatóak még?Esetleg meg lehet úszni onnan a tréfát valamilyen úton módon?
Ha a válasz megkívánja lehet privát is.
Előre is köszönöm mindenkinek aki tud infóval szolgálni.
-
kokokka
addikt
Másik topikban már kérdeztem, de megkérdezem itt is, ugyanis az a topik kimondottan egy kínai áruházra korlátozódik. Hátha itt többen vannak, akik Everbuying-ról vásárolnak.
Szóval :Vettem tőlük egy okos órát, tegnap jött a mail a feladásról. Ezt alapból nem tudom, hogy igaz-e, lévén, hogy ott most igen nagy ünneplés folyik. Mindegy, ezt írták :
Order Number : EF1602040354381309
Order Status : Shipped out
Tracking Number: Q1831067429XX Sweden Post Registered : 02/09/2016 21:40:12 PM Delivery estimate: 10-25 business days. Exact time depends on courier.A kérdésem az, hogy ez miféle nyomkövető szám? Elöl nem két betűnek kéne lennie? Ráadásul a svéd posta betűjelét sem látom benne. Reklamáljak már most?
-
Lacinet
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a hozzászólást!
A 2015.12.30-án Everbuying oldalról rendelt csomag BLVSxxxxxxx-tracking számmal ellátva, 2016.01.04-én szállításra kerülve a Belgium Postát kikerülve a mai napon megérkezett. Tehát az oldalat tudom ajánlani az én tapasztalatom alapján, a szállítás 15 napon belűl megtörtént, a tracking szám nem igazi információkat tartalmaz és küld, még mindíg szállítás alatt. Igaz, hogy nem voltam itthon, ezért a postás letette a kapun belül a járdára. Így még nem láttam majd 100-ezer forintot a járdámon -
Lacinet
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy aki ismeri az everbuying oldalt....Ott hol találhatom meg pontosan, hogy ők mikor kapták meg a pénzt tőlem? Köszönöm, -
buca84
őstag
válasz
Lacinet #66179 üzenetére
Ha Visa/Meastro kártyával fizettél, akkor hogyan kaptál a vásárlásról a paypal-tól email-t? Ezt nem értem!
Az infó lassan fog jönni kínából, ha hagyod őket! Február elején elmennek két hétre ünnepelni! Minden le fog állni akkor.
Én még egy kínai bpost mail címet is kaptam az everbuying-tól. Persze hamis. Nem él.
Párunknak eléggé rossz tapasztalatai vannak az everbuying + bpost (burcargo) kombóval. Engem az ideg szétbaszna, ha ekkora összegről lenne szó, mint a Tied (100e Ft). Amit én rendeltem 20e Ft lett volna. Nekem ez is sok. 1.5 hónapig sík ideg voltam emiatt. Mesébe illő módon, de visszakaptam a pénzem.
(#66186) ferke72
Nem fognak tudni róla. Felhívtam őket kétszer, írtam nekik levelet. Azt a választ kaptam, hogy a nevemre és címemre nem regisztráltak csomagot. A BLVS-el kezdődő tracking pedig nem szabvány nemzetközi.Akik megkapták a bpost-os csomagokat azoknak semmit nem kellett aláírniuk. Ergo nem regisztrált küldemény.
-
Lacinet
csendes tag
válasz
ferke72 #66178 üzenetére
Egyenlőre nem nagyon szeretnék írni senkinek semmit, hiszen nem az a problémám, hogy miért nincsen a kezemben a csomag, hanem ahogyan itt a fórumon is kezdtem, az infó arról kellene, hogy 12-13 napot valóban állhat e egy csomag "Célországba megérkezett" státuszként. Az everbuying pénteken azt válaszolta a megkeresésemre, hogy felveszik a szállítóval a kapcsolatot, várjak 4-7 napot és teljes körűen válaszolnak a csomagomat illetően. Ha valami oknál fogva paypal, vagy nem, akkor is az én hibám, hiszen nem felelőst keresek, csak informálódok. Nem hisztizni jöttem a fórumra, hanem tapasztalatot gyűjteni. Már biztosan nem paypal-al fizettem. Ha mégsem történik semmi, akkor jó tanuló pénz volt. Ezt kivédeni nem lehet.
A paypal fórumot hiába olvasgatom, hiszen bakkártyás fizetésem van. Azért köszi. -
buca84
őstag
válasz
Lacinet #66168 üzenetére
Valaki megkapta a csomagot bpost-al, valaki nem. Ez nagyon kiszámíthatatlan. A novemberi rendelések nem jöttek meg vele. Aki karácsonykor rendelt, annak meg szilveszterre itt volt. Szóval teljesen kiszámíthatatlan.
Én írtam a bpost-nak is, de elhajtottak. Nem is álltak neki keresni a csomagot. Igaz az everbuying-nak kellett volna ezt kezdeményezni, nem nekem. Mert ugye átvételig az ő tulajdonuk.
Szerintem várj még a jövő hét végéig és utána claim, ha paypal-el fizettél. Everbuying supportja mindig visszaír, de nem fognak kártéríteni. A rendeléstől számított 180 nap után elvileg kártéríthetnek, de ki tudja hogyan?
-
Lacinet
csendes tag
Szomorú!!! Írtam emailt az Everbuying-nak, amiben kértek 4-7 napot, hogy felvegyék a kapcsolatot a szállítóval.
Magyarul buktam a pénzt, mert nem tudok pénz visszakérni, mert fogalmam sincsen, hogy hol kezdjem. Láttam a bpost oldalán, hogy 4 nap onnan a szállítás, de az sokak szerint semmit nem jelent, mert lehet az 1 nap is és 8 is. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ne adnának igazat, hiszen nem kaptam meg a terméket, amit ők is látnak.... -
buca84
őstag
válasz
Lacinet #66158 üzenetére
full refund. de a pénzt csak nemrég kaptam vissza. a pakliban az is benne van, hogy a paypal nem Neked ad igazat.
meg az is benne van, hogy egyszer csak megkapod a csomagod.honnan rendeltél és mit?
(#66161) Lacinet
bb71-nek és nekem is everbuying-os rendelésünk volt. NEM kaptuk meg bpost-al. Refund lett a vége.
Sajnálom, hogy ezt kell olvasnod, de én sok jót nem remélnék. -
buca84
őstag
válasz
herdsman12 #65901 üzenetére
Én annó írtam a belga postának, hogy hol a csomagom. Fingjuk nem volt róla. A magyarnak se.Illetve a belgák azt írták, hogy ok a szerződött feladó féllel (kínai kis barátaink) vannak kapcsolatban és neki tartoznak elszámolással.
Vegyesek a tapasztalatok. Valaki 2 héten belül megkapta belga postával a rendelését. Valaki még a mai napig nem a tavaly november közepén rendeltet.
A saját bőrömön tapasztaltam, hogy soha többet everbuying + belga posta. Visszakaptam a pénzem, de kicsit sík ideg voltam, amit az everbuying ügyfélszolszolgálata művelt.
-
buca84
őstag
A telefonos everbuying-os mizériám újabb gyöngyszeme:
Dear xyz,
Thank you for placing your order with Everbuying.
We wish to apologize for any inconvenience.
We have shipped your order out.
The delivery information
Tracking number: BLVS1376360000159179,shipping method: BERAM,
tracking site: http://new.17track.net/en shipping date: 2015-11-18 08:42:49,estimated time: 10-25 business days,
sku*quantity:144047202 * 1,The shipping information of your package:
Number: BLVS1376360000159179
Package Status: In Transit
Destination Country: Unknown
Origin Country: Belgium
2015-11-27 14:15 Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2015-11-27 07:46 Departure to country of destination
2015-11-20 13:00 Arrival at export hub
======================================
Powered by www.17track.netWe are sorry about to hear that you have not received your package.We have contacted our shipping courier about this issue. They told us that they are trying to deliver your package. Please check the emails from helan.zhao@bpostchina.com .
Due to there are an ocean of backlog, please wait for your order patiently.We shipped on 2015-11-18.Therefore your delivery deadline will expire on 2016-02-18.
We will offer you the right resolution for your case on this date. Please note this timeframe is only decided by the carrier to consider the item lost. Some other providers would even use a 180-day deadline after shipment.As a proof of goodwill, we Everbuying commit to help our customer the best we can, by resolving delivery issues as early as possible.Thank you for your patience and kind support.
If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.Best Regards
Zoya
Everbuying Customer Service
http://www.everbuying.netA paypal nem csinál még mindig semmit. Ül a claim-en. Amit írt a csaj bpost kínás mail címet, az nem létezik ( 550 helan.zhao@bpostchina.com:user not exist).
Szerintetek mit érdemes írnom nekik, hogy viszont láthassam a pénzem minél előbb?
-
buca84
őstag
válasz
tibcsi0407 #65228 üzenetére
Megírod ki volt az a fórumtárs? Az everbuying-al nekem is akkor így kellene leveleznem...
-
buca84
őstag
válasz
nimfas #65011 üzenetére
Már indítottam dispute-ot, ami most már claim. De semmi reakció.
Meg a vérnyomásomat emelik csak feljebb a fentebb írt válaszaikkal.A paypal topikban azt írták, hogy valaki 31 napra kapta meg a csomagját az everbuying-tól. Illetve mindent megkapott tőlük. ez nem vigasztal cseppet sem.
-
buca84
őstag
válasz
buca84 #65004 üzenetére
Megírtam nekik a kért részleteket. De már agyf@szt kapok a válaszaiktól. Már ötödször írok le nekik MINDENT!
Ezt válaszolták:
Dear Costumer,
Thank you for your recent order on Everbuying.com
We sincerely sorry to hear this about your item.
We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction.
Please review our warranty here: http://www.everbuying.net/m-article-id-16.html
Therefore we kindly ask you to follow these steps:
1.Please describe the problem with your item in details (what happened and when?) stating your order number.
2.Please tell us what steps you have already taken to solve the issue.
3.Please give us the item code indicated on the outer package.
4.Please send us clear pictures or videos of the defects in good lighting.
Ideally, the photos/videos should be clear and focused, under good lighting conditions, and taken at close and medium distance.
Please keep the attachment below 2MB and use any of these formats gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf.
We will do our best to help you. We look forward to hearing from you.
Best Regards
http://www.everbuying.com/
Aki jártas ilyesmi reklamációban, az tudna segíteni?
Nem garanciális probléma. nem érkezett meg a rendelt telefon.
Az előző levelemben leírtam nekik, hogy vagy küldjék újra a telót vagy fizessék vissza a pénzem és ezek után felejtsük is el egymást örökre. Most mit értetlenkednek? -
buca84
őstag
válasz
buca84 #64323 üzenetére
Írtam a belga postának az ügyem miatt. Ezt írták:
Dear customer,
On 23/12/2015,you have submitted a complaint regarding shipment BLVS1376360000159179.
At the start of our investigation, we determine whether the sender is a contractual customer.
If the sender frequently uses our services, there is a contract between bpost and the sender. In this case bpost acts as a subcontractor.
In such a case there is the opportunity for you to address your complaint directly to the sender. He will investigate your complaint and take care of any compensation or replacement of your shipment.
If you have further questions, we are waiting for you at number +3222 012345. Please mention your reference number from 1-4645937553 to facilitate the follow-up of your file.
Best regards,
Ezt megírtam tegnap az everbuying-nak is. Hogy vegyék fel a belgákkal a kapcsolatot. Ezt a választ kaptam:
Dear xyz,
I am sorry to hear you haven't received the items yet.
In order to resolve it,please kindly confirm the following points:1) Please reconfirm your delivery address:
customers: xyz, shipping address: street , city: , state: , zip_code: , country: HU, phone: 362)Please contact your local post office in charge of your area,stating your name and address.In some cases, Post office may require customers to collect parcels over there.Kindly let us know the results.
3)We shipped on date 2015-11-18.Therefore your delivery deadline will expire on Date 2016-2-18.
Once we receive all details above, we will offer you the right resolution for your case on this date.Please note this timeframe is only decided by the carrier to consider the item lost. Some other providers would even use a 180-day deadline after shipment.As a proof of goodwill, we Everbuying commit to help our customer the best we can, by resolving delivery issues as early as possible.
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.
This ticket will be closed. If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.
Thank you for your patience collaboration.
Best Regards
Carissa
http://www.everbuying.net/Tegnap lementem a helyi postára: semmi. Felhívtam újra a központi postát. Semmi. Részemről megtettem, amit lehet. Az everbuying meg nem. Úgy érzem jogos már a claim. Részemről nem ajánlott bolt. Az időhúzást érzem. Az meg milyen dolog már, hogy a lezárják a nyitott ticket-em. Ha most megint nyitok egy újat náluk, akkor már negyedszerre kell olvasnom ugyan azt!?
Mondjuk a "Once we recive all..." bekezdést nem igazán értem. Ha ezt segít vki elmagyarázni, megköszönném.
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Everbuying-ról rendeltem telefont.(support nem ír vissza,live chat sosincs)
De ebayen is észrevettem,hogy nyomkövetés helyett 11-16ig terjedő csupa számos nyomkövetést kapsz,amit sehol nem lehet követni.
Lehet ezt valahol követni?Illetve második kérdés,hogy mennyire normális,hogy már a második esetben kérnek fényképes személyi dokumentumokat,hogy "megerősítsék a személyemet"?
-
w.miki
veterán
Megbízható boltokkal kapcsolatban, még mindig az 1. hsz.ben felsoroltakat érdemes megnézni, vagy azóta már van egy frissebb lista is?
A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, tmart UK, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók.
-
buca84
őstag
Az everbuying a rendeléstől és paypal fizetéstől számítva mennyi idő után ad trackinget?
-
-
jojoando
aktív tag
A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, tmart UK, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók.
Főcím összefoglaló alapján néztem az árusokat, azért mertem kérdezni,... -
Attee88
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, 16.-án rendeltem egy telót everbuying-ról. Elvileg 22.én adták postára.
Így van? És akkor még nem indult el Magyarország (vagy Hollandia) irányába?
Csak ennyi infóm van a csomagról.2015-01-22 04:51
The item is pre-advicedKöszönöm a segítségeteket előre is!
-
Digger
senior tag
Beérkezett az országba egy EverBuying-ról rendelt SmartWatch. Kaptam róla SMS-t ezelőtt 4 nappal. Fogok kapni más értesítést is? Pontosan mi az amit küldenem kell, milyen formátumban és hova?
A rendelés értéke a TN-el 40$ volt. Mennyi sarc lesz körülbelül?
Elég a kapott levelet elküldeni, vagy a PayPal oldalt nyomtassam ki, esetleg valamivel PDF-be konvertáljam? -
Arween
senior tag
Segítsetek légy szíves létezik hogy közel 70 -100 dollár is lehet árban az eltérés webshopok közt?
Vagy én vagyok már fáradt és valamit nem veszek észre ?Lenovo VIBE X2
banggood.345.89$
pandawill 284.99$
everbuying 397.99$
-
peter.taylor
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem Everbuying-tól svéd postával ,20 nap után itt tartok:2014-12-29 19:55
Local mail tracking
Ez mit jelent?
-
Sziasztok! Tudnátok mondani vélyeményeket a Merimobiles-ról és Everbuying-ról? Erről a kettőről szeretnék rendelni telefont és tabletet mondjuk DHL-el azt láttam a legdrágábbnak a szállításnál, nem lenne az akadály nem sajnálom a pénzt ra csak akkor kapjam is meg időben épen. Mit szóltok? Köszönöm!
-
dragonfx
veterán
na megjött tegnap utolsom pillanatban az everbuying.
hála istennek egész okésak az órák ennyiért.
mázli most indulunk. -
dragonfx
veterán
nem válaszolt az everbuying pedig írták 24 óra.
lehet kamura átvertek? -
Rodzser Mór
senior tag
Ha az volt írva a vásárolt cucchoz, hogy "ships in 24 hours" és dec.16-án vásároltam, akkor nem kellett volna már tracking numbert küldeniük? Everbuying a webshop.
-
sirperducat
csendes tag
válasz
DEGU83 #48710 üzenetére
Én rendeltem már tőlük, de mindkétszer DHL: Ez viszont érdekes, mert volt egy csomag ami 30$ érték volt, és a DHL csak 3.50 volt plusszba. Akartam nem rég rendelni 34$-é és a DHL 12$!! lett volna. Beszéltem a live chattel és azt mondta hogy s Súlytól is függ. Hja! Szinte ugyanazt rendeltem volna és majd 3x annyi lett volna DHL. Szimplán nem rendeltem tőlük. Szvsz normálisak amúgy. Nálam a favorit a miniin. Ők szórják a kupont mint a bolond
Volt olyan hogy a csomag megvolt nyomva és ők írták, hogy szállító cégtől kaptak infót hogy törve volt a doboz. Terméknek semmi baja, és már utalták is vissza az árát. Ez nem egyszer fordult elő.
Ami nálam gáz, az a everbuying sammydress meg tiny, de csak szállítási időbe. -
Rocko0920
újonc
az everbuying-nál kell vámot fizetnem?
-
llaszlo
veterán
A leírásban látom az everbuying-ot, a ahappydeal-t, és a ttmalls-t de linket sehol sem találok hozzá. Ezek milyen boltok? Léteznek egyáltalán?
Dominó85: Ne forgasd ki a szavaimat!! Nem írtam, hogy hülye vagy.
-
beg
veterán
válasz
kerekfej #37537 üzenetére
CineDOG1 aláírása:
Kínai webshopok gyűjteménye http://bit.ly/QrKg85minideal, antelife, minitake, minimallbox, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy, magicbazaar, en.jd.com , hongkongeek , orientdeal
illetve eladói piac
aliexpress.com , dhgate.comNézd végig, hol olcsóbb.
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, Everbuying tapasztalatok ? A terméknél amit rendeltem semmi rosszat nem olvastam, de most perpill. azt irja az orderemnél, hogy not found, Nagyot nem bukhatok, 9 dollárért rendeltem, de azért mégis. Köszi !
-
llaszlo
veterán
Ezek között van olyan amelyik oldalnak van EU lerakata vagy EU-n belül lehet rendelni és nem kell pluszba áfát fizetni?
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop -
Zeki
nagyúr
válasz
DjMcMaster #29383 üzenetére
Kínai webshopok:
minideal, antelife, minitake, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, magicbazaar
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dan-szan #28087 üzenetére
Még nem olvastam róluk. Mi jó van náluk, ami máshol nincs, vagy nem olcsóbb?
Kínai webshopok:
minitake, minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen -
Attee88
csendes tag
Huhú, most vettem észre csak.
A megküldött papíron azt írja, 0,41 kg a csomag. A svéd posta weboldalán is írta a track-infónál. De az everbuying oldalán azt írja, hogy a csomag 0,6-kg.
Vajon mit hagytak ki belőle?Most még idegeskedjek ezen is...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Kohut89 #26180 üzenetére
MIért nem a topikjában kérded?
Ez nem konkrét termék specifikus, és van több tucat kínai webshop...minideal, minitake, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy, magicbazaar, hotmid,
illetve eladói piac
aliexpress.com
dhgate.comSzóval van hol körülnézned.
-
Attee88
csendes tag
Üdv!
Hugomnak rendeltem telót Everbuying-ról, először elrontották a postát, visszakerült hozzájuk a csomag de mikor másodjára feladták már haladt a dolog. 78$-os telefon volt.
2013.10.29
13:42
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013.10.29
13:45
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.10.30
05:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.02
21:39
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.11.02
21:41
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.11.05
08:31
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.11.07
11:12 Fehérgyarmat posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredAmit már magamnak rendeltem, nem járok vele szerintem ilyen jól(89$-os teló), dec 25.én rendeltem, jan 14-én küldték el svédországba, majd onnan jön ide. Rem Febr. 18-ra (szülinapom
) megkapom.
-
Zeki
nagyúr
eu-n belül.
comebuy.com , de csak amihez oda van írva, hogy német raktár.Amúgy nincs EU-n belül olcsó telefon, kivéve ha faszántos áfacsalásos cégtől veszel itthon.
kínai webhopok
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen
illetve eladói piac
aliexpress.comNem megbízhatósági a sorrend!
-
Zeki
nagyúr
válasz
SSlyTR #22846 üzenetére
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen
illetve eladói piac:
aliexpress.com -
RVR400
veterán
válasz
vegyszer #21397 üzenetére
Én nyertem anno egy telót az everbuying oldalon. Ugye vásárlásnál beírtam a kuponkódot, és 0.01 USD értékű vásárlást kellett csinálni, amit aztán visszafizettek, merthogy nincs készleten teló (de a weboldalukról továbbra is lehetett rendelni normál áron IN STOCK jelzéssel). Ezt a paypalon és az everbuying oldalán is meg tudtam nézni, hogy a rendelésem kész is van, nincs teló, pénz vissza, minden oké...
Reklamáltam a weboldalukon, a fészbúkos oldalukon, a fészbúkos lájkolós lapjukon, és végül azon az e-mail címen, amiről felvették velem a kontaktot, hogy nyertem, és mi a kuponkódom.
Az utolsó hely sikeresnek bizonyult, kaptam választ, hogy megpróbál utánanézni, hogy mi történt, és hogy megkapjam a nyereményt. Egyszer csak kaptam egy e-mailt, hogy feladták a telót XY ragszámmal. Szóval meg is jött a teló, de sikerült belecsúszni a novemberbe, így a csomagot megállították a vámon. Tehát a 0 Ft-os nyereménytelóból így lett végül egy 7e Ft-os telefon.Szóval kis értékű kuponokkal még nem szarakodnak (eddigi tapasztalataim szerint 10-15 % belefér), nekem ha normálisan beküldtem a visszaigazoló e-mailt, a vásárlás linkjét (ahol nincs, ott a weboldalról kimásoltam a vásárlás részleteit), és a netbankos utalás adatait (hozzáteszem erre amúgy kb semmi szükség, mert átszámolják, és pár esetben én sem küldtem el, mert egyszerre több tételt rendeltem, és pl alin csak 1 összeget von le, ha több dolog van a kosárban), ami bekavarhat időben, akkor sem volt gond még. Viszont nyilván nagyobb értékű egyéni kedvezmény esetén már nem az a lényeg, hogy Te mennyit fizettél érte, hanem az, hogy mennyi a valódi értéke.
-
Zeki
nagyúr
Nagyon zsivány az everbuying is.
Amiket rendeltem egy pakkban, azt svéd postával küldték el szerintük. De nem látni sehol semmit, pedig már dec. 3-án feladták.
Reklamálok, erre mit írnak?
It usually takes about 10-28 business days (Monday through Friday) to reach you.
All of our customer orders are shipped directly from China. Sometimes there is a delay with the post office and custom. If you have not received the package for 45 business days, please contact with us directly. We will resend or refund.Na persze, majd várok 45 munkanapot... még várok pár napot, hogy 2 hét teljen el a feladástól, és ha akkor is Not found a tracking number, indítom a paypal dispute-ot.
Pedig amit rendeltem 1 hónapja távirányítós autót, azt belga postával gond nélkül elküldték. 2 hét alatt itt is volt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tejes Pite #17176 üzenetére
Az everbuying meg belga postával küldte a távirányítós autót.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maj-viktor #13867 üzenetére
A kínai webshop lista, amiről tudok, és tényleg egy modi betehetné a nyitóba:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels, funbooks, 1949deal, anybuying
-
maj-viktor
őstag
Valami moderátor írja már be az összefoglaló elejére ezt a listádat, amit összeírtál és az aláírásodba is benne van....
"Kínai webshopok: minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool"
-
maj-viktor
őstag
válasz
Dermesztő #12730 üzenetére
Van egy 100 Ft vagy 250Ft-os hitelesítőjük, amit átkell utalni nekik, hogy TELJES JOGÚ felhasználó lehess és eladhass... szeritem az az lehetett!
(#12732) instantwater
Pont ezt akartam, írni, hogy szinte mind a vaterához tartozik, pontosabban az ALLEA group-hoz:
vatera - teszvesz - aprod - lealkudtuk - grando - arukeresokonkurencia meg max:
jofogas.hu & expressz.hu(#12743) Dermesztő
Az lehet, hogy ingyenes, viszont ott meg sok a csaló... míg a vaterán ott az értékelés rendszer!(#12746) drr
Boltokat meg itt írtak:
(#11172) CineDOG1
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #12727 üzenetére
Jah, nem mellékesen az oldalukon kint van a telefonnál, hogy: in stock
Szóval innentől kezdve szerintem mehet a nem ajánlottak közé az everbuying. Lehet, hogy küldenek cuccokat, de az áraik sem túl jók, meg a reklámért bármilyen gerinctelenséget bevállalnak. Gondolom, ha valami probléma van, akkor is ugyanilyen a hozzáállásuk. -
RVR400
veterán
Azt hiszem, hogy mától az everbuying belépett nálam a nagyon nem ajánlott webshopok közé.
A sztori:
Hétfőn kaptam egy e-mailt, hogy a lájkolós megosztós játékukon nyertem egy S9920-at. Megosztottam még az oldalt, beírtam egy üzit, ahogy kérték a nyertesektől. Ezután az e-mailre válaszolva megkaptam a kuponkódot, amivel 0.01 USD-ért megvehettem a telót. Örülés, mert életemben nem nyertem még semmit.
Erre ma jött egy papypal refund üzenet, meg tőlük is egy, hogy nincs készleten a teló, így visszautalják az árát. Semmi kérdés, hogy esetleg valami mást elfogadnék-e helyette, vagy éppen hajlandó lennék-e várni rá, hanem ennyivel elintézték, szóval még mindig nem nyertem semmit...
Nos, így én is tudok nyereményjátékot szervezni egy 100 milliós értékű főnyereménnyel. Ez aztán korrekt üzleti húzás. -
Zeki
nagyúr
válasz
Scarabeus #12270 üzenetére
Focalprice okés. sokan rendeltek onnan akciósan jófajta Haier okostelefont.
Mindenkinek:
WEBSHOPOK KÍNÁBAN, AMIKET TUDOK:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, priceangels
-
maj-viktor
őstag
válasz
KisBundi #12054 üzenetére
Igen, ahogy írták, erre van a PayPal... ezért szabad külföldről CSAK PAYPAL-al fizetni...
Az aug.20-as az nekem pont alis dolog, "szerencsére" csak 10$ alatti termék, szal nem egy nagy összeg...
De én körültekintőek veszek mindig ebay és ali-ról is (értsd. sok értékeléses, utolsó értékeléseit megnézem, stb.), eddig sosem volt komolyabb problémám...
Mármint már volt minden esetem - eltűnő eladóm, eltűnő csomagom, stb. minden, de végül szerintem minden külföldi rendelésem pozitívan zárult (értsd nem buktam jelentős összeget, max. árfolyam változás miatt párszáz forintot meg időt a totojázással)Ali-val az a baj, hogy ott a szállítás 60nap-ban van maximalizálva, meg a refundoltatás, stb.,
míg ebay / PayPal kombóval ugyebár 45nap... Szal alin 60napig kell várnod!(#12056) zcsongor
Nekem is volt már "csoda" gyors CN-es csomagom, de nem ez a jellemző... a jellemző az 1hét feldolgozás + 2-3hét szállítás... de van eset gyorsabbra, lassabbra is.. de az átlag akkor is ez marad!
Meg persze van itt olyan, aki beírta, hogy 4nap alatt az elküldve / beérkezett státusz, de ezek inkább "egyedi" esetek és dicsekszik vele az ember, azért látod itt, de az átlag csomagot nem rakja be az itteni random átlag user...(#12057) ÁrPi2
Általában csak PayPal-al vásárolok, de utóbbi időbe próbálgattam ali-t, (ott meg ugye nincs paypal, csak az ali védelme hasonlóan lemásolva a paypaltól - ezzel még nem volt tapasztalatom, de ahogy fentebb írtam, itt hosszabbak a határidők, mint paypal-nál)
Az aug.20-os konkrétan az ali-s.... de 60napig úgysem tehetek semmit sem... így várok!(#12058) KisBundi
40.nap körül már esedékes lehet a dispute nyitása paypal-os fizetés esetén... de helyzet / csomag / eladó függő, hogyha ráírsz, miket kommunikál le, stb. ...(#12065) Kovacsbelaxy
Nem mondok újat, de szokjatok le róla... mármint a dohányzásról...
Jó tudom az e-cigi már egy plusz lépés hozzá... csak na... érted!
(bocs, muszáj volt beszólnom - nem szeretem a dohányosokat... havi több tízezret kidob az ablakon és síránkozik, hogy nincs pénze, stb. tudom ez most általánosítás...)
Meg ahogy írták én azt olvastam, ez tiltott termék EU-n kívülről! (találtak valami kiskaput, hogy az ő szarukat szívd - szal én is inkább EU-n belül próbálkoznék ilyet venni, mert ha bontanak, tényleg megütheted a bokádat vele)(#12070) nzozz
Az összefoglalóba írva van, illetve itt valaki egyszer összeírt egy listát már, melyet várunk, hogy berakjanak az összefoglalóba...
Amúgy azért van ez a fórum, hogy megosszuk a bolt tapasztalatainkat... olvass vissza!
Ez ilyen... valakinek ez válik be / valakinek az... ki kell tapasztalni... ne akard már, hogy mindent mi csináljunk helyetted (ez most nem lebaszás, csak na érted - ennyi utánaolvasásba nem halsz bele, ha már rászántad magad, hogy külföldről rendelsz)"(#11172) CineDOG1 válasza Orf3usz (#11171) üzenetére
Körbenézel.
Soroljam fel a kínai boltokat?minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall."
-
maj-viktor
őstag
Ezt tanúsítom én is... bár én most megszívtam velük... de nem a bolttal, hanem a szállítással és akkumizériával... De eddig a legkorrektebb bolt, akivel volt dolgom így a raktárkészlet / gyorsaság / e-mail - ügyfélkezelés szempontjából... (pedig volt már párral dolgom)
(#11738) Hunyika2
Nem kell sok hsz-t visszaolvasnod, elég az összefoglalót, most már tényleg szinte minden benne van!
Utána van 2 link:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
&
http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_idoHa továbbra is kérdésed van... szerintem sokan vagyunk, aki szívesen válaszol itt!
Boltokat meg itt írtak:
(#11172) CineDOG1
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall.ÁFA & vámkérdés meg tabu lett, így arról nem fogsz infót kapni!
számolj vele +30%, aztán "ha megúszod, akkor nincs"...beírod az itteni keresőbe az adott bolt nevét... és ott látod ki - melyikkel elégedett vagy elégedetlen...
Röviden ennyiminideal-el sokan elégedettek voltak, de valószínűleg pont ennek hatására rászálltak a vámosok!
ezért is lett tabu, hogy kiúszta meg a áfa-vám dolgot...Szóval aranyszabály továbbra is... hogy csak akkor rendelj EU-n kívülről, ha +30%-os árral (ÁFA+VÁM) is megéri neked!
-
Zeki
nagyúr
Nézd, engem nem érdekel az a ZTE, így nem tudom hogy a tucatnyi boltból hol a legolcsóbb.
És nem is keresem meg helyetted.Ezek árulnak telókat (is):
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, -
Zeki
nagyúr
Nem lehet az aliexpressen paypallal fizetni.
Webshopok (már 3.-ra rakom be, lassan valami modi betehetné a topiknyitóba)
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall. -
Zeki
nagyúr
válasz
Orf3usz #11171 üzenetére
Körbenézel.
Soroljam fel a kínai boltokat?minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall.
-
Zeki
nagyúr
Az való igaz, hogy mindenbe bele lehet kötni, és hogy itthon sokan tanulhatnának a kínaiak hozzáállásáról, de azért ott is sokszor kellett paypal dispute-ot indítani, ha azt akarták történjen valami.
Mintha a saját weboldalukon kevésbé adnának a reputációra, mint az ebayen.Akkor kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub.
Ennyit tudok. -
sagesz93
addikt
nekem is van egy 17-én feladott SG post csomagom ami 22-e óta ilyen státuszban áll. remélem nem ilyen sorsa lesz mint a te csomagodnak... időben rendeltem mondjuk a sulihoz táblagépet azt hiszem
+ van egy 19-én feladott CN postos csomag, ami pont ebben a pillanatban lett aktív a posta.hu-n. Annyi van, hogy 24-én küldemény felvéve....
na és akkor vajom mi lesz még kettő, tracking nélküli pár dolláros csomagjaimmal
ebayről valahogy sose szívbajoztam ezen, de ezek most nem onnan vannak. (everbuying / aliexpress)
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest